Now Reading:
Maloljetnik vrijeđao policajce, bez vozačke izazvao prometnu nesreću i pobjegao s mjesta događaja
Full Article 1 minutes read

Maloljetnik vrijeđao policajce, bez vozačke izazvao prometnu nesreću i pobjegao s mjesta događaja

Zagrebačka policija uhitila je maloljetnika zbog incidenta koji se dogodio u subotu, oko 11 sati u Zaprešiću. Maloljetnik je vrijeđao policajce, izazvao prometnu nesreću bez važeće vozačke dozvole i potom pobjegao s mjesta nesreće. 

Policija je priopćila kako je maloljetnik vozio Sesvetskom cestom prema istoku, tijekom usporenog kretanja po kolniku zbog prometne gužve, vrijeđao policajce koji su se službenim vozilom kretali iz suprotnog smjera. Nakon toga, policajci su maloljetniku, koji je upravljao vozilom, davali zvučne i svjetlosne signale kako bi se zaustavio, što on nije učinio, već je povećao brzinu i nastavio vožnju Sesvetskom cestom u smjeru istoka, piše Jutarnji.hr 

Nakon što je maloljetnik stigao do raskrižja s Glavnom ulicom, ignorirao je crveno svjetlo na semaforu te sudario se s automobilom zagrebačkih registracija koji se kretao iz suprotnog smjera te je pobjegao s mjesta događaja. 

Policija je ubrzo locirala maloljetnika i vozilo kojim je upravljao. Zbog ozbiljnog kršenja prometnih propisa, vrijeđanja policajca i rizika od ponavljanja prekršaja, maloljetnik je uhićen i predan Općinskom sudu u Sesvetama.

sjever.hr/jutarnji.hr Foto: arhiva
31.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.