Now Reading:
Krapinsko-zagorska županija nastavlja projekt „Baltazar”: traži 77 pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju – javni je poziv objavljen!
Full Article 1 minutes read

Krapinsko-zagorska županija nastavlja projekt „Baltazar”: traži 77 pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju – javni je poziv objavljen!

Krapinsko-zagorska županija nositelj je projekta „Baltazar 7“ za školsku godinu 2023./2024. te je objavila javni poziv u svrhu najave provođenja selekcijskih postupaka za odabir i zapošljavanje pomoćnika u nastavi u redovitim/posebnim osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama partnerima KZŽ u projektu.

Škole partneri objavljuju natječaj za zapošljavanje pomoćnika u nastavi u okviru projekta „Baltazar 7“ i provode selekcijski postupak – svaka osnovna i srednja škola za sebe, prije početka nastave u šk. god. 2023./2024. te po potrebi i tijekom trajanja školske godine.

Natječaj za zapošljavanje pomoćnika u nastavi svaka osnovna i srednja škola partner u projektu „Baltazar 7“ objavit će na svojoj službenoj web stranici, a dodatno će biti objavljen i na web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Prema javnom pozivu, traži se 77 pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju. Oni koji će pomagati osnovnoškolcima od 1. do 4. razreda imat će 20-satno radno vrijeme na tjedan, a 22 sata radit će oni koji će pomagati učenicima u višim razredima i srednjim školama koje su partneri KZŽ u ovom projektul.

Sve ostale potrebne informacije dostupne su OVDJE

sjever.hr/kzz.hr
30.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.