Now Reading:
Kolar oštro o rušenju kvoruma Vijeća u Konjščini: Ne razumijem i osuđujem! Samo se mali, nesigurni muškarci i kukavice boje žena!
Full Article 2 minutes read

Kolar oštro o rušenju kvoruma Vijeća u Konjščini: Ne razumijem i osuđujem! Samo se mali, nesigurni muškarci i kukavice boje žena!

Nakon što u petak zbog nedostatka kvoruma nije održana sjednica Općinskog vijeća Općine Konjščina, na kojoj je trebala biti donesena i Rezolucija o proglašenju Konjščine sigurnim mjestom za žene, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar oštro je reagirao.

Podsjetimo, tri HDZ-ova vijećnika napustila su sjednicu Vijeća i na taj način srušila kvorum, a župan Kolar u subotu je upitao može li se to stvarno dogoditi u civiliziranom društvu.

-Krapinsko-zagorska županija je na Županijskoj skupštini donijela takvu odluku jednoglasno i ni u jednom se trenutku u Skupštini ta tema nije dijelila na vladajuće i opozicijske vijećnike, nije se dijelila na SDP, HDZ, HNS, DP, HSS i sve ostale stranke koje participiraju u radu Županijske skupštine – rekao je Kolar.

Dodao je kako je u stalnoj komunikaciji s kolegicama i kolegama načelnicama i načelnicima, gradonačelnicom i gradonačelnicima, bez obzira na stranačke boje koje nose te da su do sada u svim općinama i gradovima gdje je ta tema već bila na dnevnom redu odluke donesene jednoglasno.

-Kao prvo, moram priznati da ne razumijem, kao drugo oštro osuđujem, a treće, samo se mali muškarci boje žena, samo se nesigurni muškarci boje žena, samo se kukavice boje žena – zaključio je župan Kolar.

a.kučić/sjever.hr
29.0.2023.

Input your search keywords and press Enter.