Now Reading:
Vatrogasci DVD-a Jertovec sada spremni za izazove s novim vatrogasnim vozilom!
Full Article 2 minutes read

Vatrogasci DVD-a Jertovec sada spremni za izazove s novim vatrogasnim vozilom!

U utorak, 25. srpnja ove godine, u Škrlec Connectu u Sv. Ivanu Zelini održana je ceremonija predaje vatrogasnog vozila predsjedniku DVD-a Jertovec, Davoru Dumiću i zapovjedniku Ivici Mačkoviću.

Nakon dugotrajne potrage i čekanja, vatrogasci DVD-a Jertovec sada imaju potrebno i moderno sredstvo za obavljanje njihove važne službe, zaštite Općine, na što se osvrnula i načelnica Općine Konjščina, Anita Krok.

-Vatrogasno vozilo će biti velika prednost za buduće intervencije na području Općine te će pojačati snage unutar Vatrogasne zajednice, što nam svima pruža dodatni osjećaj sigurnosti – rekla je načelnica Krok.

Cijena vozila iznosila je 22 500 eura, no zahvaljujući potpori Općine, uspjela su se osigurati sredstva za njegovu kupnju.

Načelnica je istaknula kako je Općina uvijek prepoznavala važnost i potrebu za osiguranjem adekvatne vatrogasne opreme te kako ulaže napore u osiguranje potrebnih sredstava kako bi vatrogasci imali najbolje uvjete za rad.

Vatrogasci su srce naše zajednice, a naša je želja da im olakšamo njihovu službu te da što manje moraju intervenirati. Vjerujemo da će ovo novo vatrogasno vozilo služiti u tu svrhu, pružajući im učinkovito i pouzdano sredstvo za gašenje požara i intervencije u hitnim situacijama – zaključila je Krok.

sjever.hr 26.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.