Now Reading:
UŽAS! 54-godišnji Talijan ručnim satom snimao nagu djecu na bazenu u Rovinju
Full Article 1 minutes read

UŽAS! 54-godišnji Talijan ručnim satom snimao nagu djecu na bazenu u Rovinju

Istarska policija izvijestila je da su policijski službenici priveli 54-godišnjeg Talijana zbog sumnje da je koristio ručni sat s integriranom mikro kamerom kako bi snimao nagu djecu na bazenu jednog turističkog naselja u Rovinju. 

Šokantni slučaj dogodio se u nedjelju oko 17 sati, kada je zaštitar primijetio muškarca koji je pomoću integrirane mikro kamere na ručnom satu, snimao nagu djecu na bazenu. Zaštitar ga je zadržao do dolaska policije, koja je potom uhitila osumnjičenog muškarca, piše Jutarnji list. 

U sklopu kriminalističkog istraživanja, policija je temeljem sudskog naloga izvršila pretrage i oduzela muškarcu dva ručna sata, mobitel i memorijske kartice. Prilikom pretraga, pronađeni su video uradci inkriminirajućeg sadržaja. 

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni muškarac je, 24. srpnja u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.  

Početkom srpnja, sličan incident također je zabilježen u Rovinju, kada je njemački državljanin (54) isto tako priveden zbog snimanja djece ručnim satom na bazenu u turističkom naselju u Rovinju. 

sjever.hr/index.hr Foto: arhiva
25.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.