Now Reading:
3.NL Bumbari sezonu počinju protiv Međimurja, evo ostatka utakmica
Full Article 2 minutes read

3.NL Bumbari sezonu počinju protiv Međimurja, evo ostatka utakmica

U prostorijama ŽNS-a Varaždin održan je plenum klubova 3. NL Sjever, tako da su Bumbari doznali raspored igranja u jesenskom dijelu sezone.

I ove godine će liga imati 10 klubova, iz lige je ispao Podravac Virje, Papuk iz Orahovice je odustao od ove lige, radi problema s putovanjima, a Radnik je napredovao u Drugu ligu.

Novaci u ligi su Međimurje, i ambiciozni Graničar Kotoriba te Pitomača, tako da bi, barem na papiru, liga trebala biti snažnija. Međimurje je ispalo iz Druge lige, a upravo protiv njih će Varteks i otvoriti sezonu.

Zemljopisno je Međimurje i najbliži klub, a Varteks će ih ugostiti na Slobodi, 19. kolovoza. Već kolo nakon toga ide na ‘noge’ snažnoj Pitomači, koja se navodno vrlo ozbiljno priprema za ligu, i ima ambicije biti u samom vrhu.

Treće kolo donosi domaću utakmicu s Koprivnicom, a potom gostovanje u Domašincu. U petom kolu u Varaždin stiže Polet Sveti Martin, a potom Varteks putuje u Ludbreg, na županijski derbi s Podravinom.

Kao i ove sezone, do kraja jeseni se igra 14. kola, dakle i pola utakmica ‘drugog’ kruga, a potom će nakon pet proljetnih kola klubovi igrati i treći krug, sveukupno 27 utakmica.

sjever.hr

25.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.