Now Reading:
Pridružite se svjetskoj inicijativi IPA-e i sudjelujte u šetnji od Murskog Središća do najsjevernije točke Hrvatske!
Full Article 2 minutes read

Pridružite se svjetskoj inicijativi IPA-e i sudjelujte u šetnji od Murskog Središća do najsjevernije točke Hrvatske!

Policijska udruga IPA Međimurje – Čakovec, na inicijativu Međunarodne policijske udruge – IPA, u sklopu projekta IPA Međunarodnog dana prijateljstva, pod naslovom “Hodajmo svijetom za plavo prijateljstvo – WALK THE WORLD FOR BLUE FRIENDSHIP”, organizira šetnju Murskom šetnicom, od grada Mursko Središće do najsjevernije točke u Republici Hrvatskoj, u Žabniku.  

Događaj će se održati u cijelom svijetu (u svih 68 IPA sekcija) u nedjelju, 30. srpnja 2023. godine u 09:00 sati, po lokalnom vremenu, a cilj mu je promicanje IPA-e u lokalnim zajednicama uz zbližavanje kolega, njihovih obitelji i prijatelja. 

Start će biti u vrijeme kada je zakazan start u cijelom svijetu i to s početne pozicije šetnice u gradu Murskom Središću te će se šetači kretati do Žabnika, do objekta ŠRD Čikov u Žabniku. Prije starta će se izraditi fotografija dronom iz zraka, tako da se sudionici postave u obliku slova „IPA”.  

U Žabniku će biti osigurana okrjepa, potom slijedi povratak do grada Mursko Središće gdje šetnja završava pićem i kuhanim grahom, koji će se biti poslužen na ribnjaku, za sve sudionike šetnje. 

Projekt su podržali grad Mursko Središće i Međimurska priroda, čiji će članovi sudjelovati u šetnji i svima zainteresiranima dati informacije i biljnom i životinjskom svijetu rijeke Mure! 

Grad Mursko Središće poziva sve zainteresirane da se prijave i tako pomognu organizatorima oko planiranja obroka. Klub IPA Međimurje izraditi će oko 100 majica s logom projekta i logotipovima grada Mursko Središće i Međimurske prirode te će se moći rezervirati putem prijave ili na mjestu okupljanja, uz donaciju od 10 eura od koje će dio ići za humanitarni projekt “Za Marijana”.  

Prijaviti se možete putem poveznice.

sjever.hr/mursko-sredisce.hr Foto: sjever.hr/mursko-sredisce.hr
22.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.