Now Reading:
VIDEO Složni vozači kamiona blokirali one koji voze zaustavnom trakom! Prometni stručnjak :”U većem su prekršaju oni koji blokiraju druge”
Full Article 1 minutes read

VIDEO Složni vozači kamiona blokirali one koji voze zaustavnom trakom! Prometni stručnjak :”U većem su prekršaju oni koji blokiraju druge”

Kako je rekao stručnjak i vještak za promet, u većem su prekršaju oni koji blokiraju druge da voze zaustavnom trakom, bez obzira što se tom trakom ne smije voziti, piše 24sata.

Protekli vikend na hrvatskim cestama obilježile su gužve, kolone i sudari. Kao i svaki put kad su zastoji, na autocestama postoje vozači koji misle da je pametno otići na zaustavnu traku. Pa postoje i oni koji misle da to mogu i smiju spriječiti.

Na društvenim mrežama dijeli se snimka s autoceste A3 prema Jankomiru na kojoj se vidi kako vozači kamiona u organiziranoj akciji voze preko pola zaustavne trake kako bi blokirali automobile koji koriste tu traku.

Videozapis možete pogledati klikom na link.

Kako je za 24sata rekao Goran Husinec stručnjak i vještak za promet, u prekršaju su i jedni i drugi. Vozači kamiona koji protupravno priječe put drugim vozilima, bez obzira što ta vozila prometuju trakom kojom ne bi smjela, u još su većem prekršaju.

foto: screenshot fb Prometne zgode i nezgode
sjever.hr/24sata.hr/fb Prometne zgode i nezgode
17.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.