Now Reading:
Još jedno izdanje malonogometnog turnira „Novi Dvori“ pokraj Klanjca završilo pobjedom ekipe iz susjedne Slovenije
Full Article 2 minutes read

Još jedno izdanje malonogometnog turnira „Novi Dvori“ pokraj Klanjca završilo pobjedom ekipe iz susjedne Slovenije

Završilo je 45. izdanje tradicionalnog malonogometnog turnira „Novi Dvori“. Ljubitelji malog nogometa mogli su uživati u vrhunskim utakmicama koje je ove godine igralo 16 ekipa.

Igralo se uz brojnu podršku okupljene publike, a pobjednički prijelazni pehar osvojili su dečki iz ekipe Pergola Misteral & Bar Safir iz Slovenije. Drugo je mjesto pripalo ekipi Beauty Centar MINNIE, a treće ekipi Caffe bar DENY koja je u borbi za treće mjesto bila bolja od ekipe Caffe bara BULL.

Najboljim golmanom proglašen je Mitja Jagrić, nagrada za najboljeg strijelca turnira otišla je u ruke Tinu Greguriću, a pehar za najboljeg igrača ovogodišnjeg izdanja na kraju je podigao Tomaž Kožar.

Najboljim ekipama i pojedincima nagrade su podijelili gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek, članica ŠD-a Maja Vukina Bogović i predsjednik ŠD “Novi Dvori” Karlo Drčić.

Završetak, kako kažu organizatori, najdugovječnijeg, najvećeg i najpopularnijeg malonogometnog turnira u klanječkom kraju, popratio je bend “Fiškali”, a slavlje nakon finala potrajalo je dugo u noć.

Organizaciju turnira poduprli su Grad Klanjec, Turistička zajednica Biser Zagorja, Ožujska pivovara, Mikronis, Predionica Klanjec, Astraprom, SKF, Croatia osiguranje te brojni sponzori i donatori kojima ŠD “Novi Dvori” zahvaljuje na još jednoj uspješnoj suradnji.

foto: Grad Klanjec

sjever.hr

14. 07. 2023.

Input your search keywords and press Enter.