Now Reading:
VARAŽDIN: Poznati malonogometni turnira u sjećanje na Anđelka Herjavca ulazi u završnicu
Full Article 2 minutes read

VARAŽDIN: Poznati malonogometni turnira u sjećanje na Anđelka Herjavca ulazi u završnicu

Od 15 sati počinje završnica na memorijalu Anđelko Herjavec kada igraju ŠD Remetinec i MNK Črešnjevo, koje brani prvo mjesto od lani. Potom igraju još jednom Remećani, ali juniori, protiv Train Bara, za koje nastupaju također mladi igrači Varteksa, pa će to biti sraz dvije mlade i poletne ekipe.

U 16 sati igra Junajted, punim imenom Fotex Junajted Art Metali, stalni sudionici završnica.

Protivnik će im biti odlična ekipa Prijatelji-Stolarija Žeger, još jedna ekipa iz novomarofskog kraja, koja je također već osvajala Đelac, a koje predvodi legenda malog nogometa Tomica Čikor.

Posljednji četvrtfinalni par donosi sraz Cestičana i Kućanaca, okupljenih u ekipama 10x Team Cestica i 2n usluge. Za Cesticu sjajno brani bivši vratar Varteksa, Luka Domjan, a tu je i aktualni mladi Bumbar Roko Ivančić. S druge strane će im stajati 2n usluge koje predvodi Nermin Ešpić, a radi se uglavnom o igračima iz Zelengaja i kućanskog kraja.

Polufinala su od 17:15 sati, a igrat će se i revijalna utakmica u kojoj će snage odmjeriti igrači Bumbara rođeni 2012. godine. Utakmica za treće mjesto igra se u 19 sati, a potom je veliko finale, prvo izvlačenje tombole, a potom i utakmice koja će odlučiti o pobjedniku memorijala.

www.sjever.hr 09.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.