Now Reading:
Grad Klanjec podijelio potpore za novorođenčad, gradonačelnik im poželio sretno odrastanje
Full Article 2 minutes read

Grad Klanjec podijelio potpore za novorođenčad, gradonačelnik im poželio sretno odrastanje

Gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek održao je u utorak 4. srpnja prijem za roditelje koje je razveselila prinova u obitelji u prvoj polovici ove godine. Uz njega, mališane je dočekala i ravnateljica klanječke Gradske knjižnice Adrijana Čelec.

Uz čestitke, roditelji su primili i financijsku potporu grada koja iznosi 265,45 eura za prvo dijete, 398,17 eura za drugo, 530,89 eura za treće, a za svako slijedeće dijete potpora se povećava za 132,72 eura. Treba istaknuti i da je jednu obitelj razveselila već šesta beba.

Uz čestitku i želju da mališani budu prije svega zdravi i rastu okruženi pažnjom i ljubavlju, gradonačelnik je upoznao roditelje s programima kojima Grad Klanjec nastoji poboljšati kvalitetu života mladih roditelja i najmlađih sugrađana. Ujedno ih je pozvao da aktivno promišljaju što im je potrebno za kvalitetan život u gradu i sretno i zadovoljno odrastanje njihove djece te da svaku svoju ideju, prijedlog pa i kritiku otvoreno podijele s njim i drugim gradskim čelnicima, a sve kako bi zajedno stvarali što bolje uvjete za naše najmlađe stanovnike.

Ravnateljica Gradske knjižnice pozvala je roditelje da što više koriste trogodišnje besplatno članstvo u knjižnici koje se i dosada pokazalo kao pun pogodak, a najavila je i da će se, nakon što se Gradska knjižnica uskoro vrati u svoj obnovljeni prostor na Trgu Antuna Mihanovića, organizirati daleko veći broj aktivnosti za najmlađe, ali i njihove roditelje.

sjever.hr

05.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.