Now Reading:
Dvije tvrtke iz Krapinsko-zagorske županije dobile nagradu Zlatni ključ za najbolje izvoznike
Full Article 1 minutes read

Dvije tvrtke iz Krapinsko-zagorske županije dobile nagradu Zlatni ključ za najbolje izvoznike

U Zagrebu je u organizaciji Udruge Hrvatski izvoznici u ponedjelja, održana dodjela nagrada Zlatni ključ za najbolje izvoznike u 2022. godini.

Među laueratima su i dvije tvrtke s područja Krapinsko – zagorske županije. Tvrtka Aquafilcro d.o.o. iz Oroslavja proglašena je najboljim srednjim izvoznikom, dok je Vetropack Straža d.d. iz Huma na Sutli proglašena najuspješnijim izvoznikom u Sloveniju. Župan Željko Kolar čestitao je ovim tvrtkama te istaknuo kako je ovo priznanje još jedna potvrda da se pametnim i odgovornim poslovanjem može biti uspješan i na europskom tržištu.

– Gospodarstvo Krapinsko-zagorske županije počiva na snažnim temeljima, s uspješnim poduzetnicima, gospodarstvenicima i obrtnicima koji često nadilaze ustaljene okvire u poslovanju te se ističu ulaganjem u ljude, znanje i nove tehnologije. Vrlo smo dobro upoznati s kvalitetom tvrtki Aquafilcro i Vetropack straža, koji su sa svojom stručnom upravom i marljivim radnicima jedni od motora pokretača zagorskog gospodarstva te smo s radošću primili vijest o dodjeli ovih nagrada, koje su ponovno pokazale i dokazale kontinuitet njihovog uspješnog poslovanja – komentirao je župan Kolar.

sjevet.hr/kzz.hr

04.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.