Now Reading:
Ovog vikenda spektakl u Cestici – borba za titulu najbolje malonogometne momčadi u Hrvatskoj 
Full Article 2 minutes read

Ovog vikenda spektakl u Cestici – borba za titulu najbolje malonogometne momčadi u Hrvatskoj 

Ovog vikenda, 1. i 2 srpnja 2023., u Cestici na terenu NK Poleta održat će se peto izdanje završnice SOCCA Prvenstva Hrvatske u malom nogometu. 

Pozivaju se svi navijači i ljubitelji nogometa da dođu ovaj vikend u Cesticu, jer stižu ekipe iz cijele države koje će se boriti za prestižnu nagradu – titulu prvaka Hrvatske te odlazak na Ligu prvaka. 

Pobjednička ekipa na Prvenstvu Hrvatske osvojit će novčanu nagradu od 1.000 eura te plasman na Ligu prvaka u Mariboru uz sve plaćene troškove u vrijednosti od 3.000 eura. 

Treba naglasiti kako se ove godine Liga prvaka igra na novoj lokaciji, na stadionu Ljudski vrt u Mariboru gdje svoje utakmice igra najtrofejnija nogometna momčad Slovenije. 

Iz Hrvatskog Socca malonogometnog saveza, najavljuju kako će na završnici Socca RH suditi najbolji hrvatski suci u ovome sportu, kao i suci iz inozemstva koji su sudili na netom završenom Svjetskom prvenstvu u Essenu čime će se organizacijska ljestvica podići još stepenicu više.  

Osiguran je prijenos svih utakmica putem live streama, dok će polufinalne i finalna utakmica biti prenošene u programu Sport Klub televizije. Napominju kako je ulaz za sve posjetitelje besplatan!

Ostale informacije oko ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske mogu se saznati na službenoj stranici Saveza.

sjever.hr/cestica.hr Foto: cestica.hr/Marin Sušić
28.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.