Now Reading:
“Večera za 5 na selu” ovog tjedna u Zagorju! Ovo su kandidati koji će pokušati pripremiti najbolju večeru
Full Article 3 minutes read

“Večera za 5 na selu” ovog tjedna u Zagorju! Ovo su kandidati koji će pokušati pripremiti najbolju večeru

U prekrasnoj prirodi Zagorja prvi ovotjedni domaćin je Jurica Hrbud koji će pripremiti svoje najbolje specijalitete, a u goste će mu pristići Antonio, Brankica, Stjepan te Mira.

RTL.hr donosi pojedinosti o svim ovotjednim kandidatima.

JURICA HRBUD (26)

Jurica Hrbud je 26-godišnji vozač taksija iz Klanjca, višestoljetnog grada u Zagorju. Za sudjelovanje u ‘Večeri za 5 na selu’ odlučio se i zbog upoznavanja novih ljudi, kuhanja, ali i zato da vidi kakav je osjećaj biti ispred kamera. Kad je riječ o hrani, uvijek najradije odabire domaće namirnice, a preferira zagorsku i kinesku kuhinju te često eksperimentira i isprobava nove recepte.

ANTONIO LISAK (33)

Antonio Lisak ima 33 godine te dolazi iz Donje Stubice. Po zanimanju je keramičar te ima vlastitu firmu, a ističe kako mu je jako bitan uspjeh, kako u poslu, tako i u privatnom životu. Uz to, uzgaja povrće za svoje domaćinstvo te se brine o životinjama koje ima na svom imanju, poput konja, jelena, ovaca i kokoši. U ‘Večeru za 5 na selu’ prijavio se jer voli kuhati, ali i zbog zabave i druženja s ostalim kandidatima. Ljubitelj je zagorske kuhinje pa gosti od njega mogu očekivati tradicionalna jela njegova kraja. Ne skriva da mu je pobjeda važna jer ističe kako voli pobjeđivati, pa će se potruditi da u tome i uspije.

BRANKICA BUBANKO (54)

Brankica Bubanko po struci je komercijalist, no trenutačno radi kao njegovateljica. Ova 54-godišnjakinja dolazi iz Donje Stubice, a u emisiju ‘Večera za 5 na selu’ se prijavila na nagovor djece te zbog izazova, novog iskustva i upoznavanja novih ljudi. Brankica je bila proglašena najljepšom mamom Krapinsko-zagorske županije, vrlo je aktivna u društvu, često volontira i voli pomagati drugima. Kad je riječ o kuhanju, preferira starinska zagorska jela i najviše voli koristiti domaće namirnice. Brankica jako drži do tradicije pa gosti od nje mogu očekivati tradicionalnu večeru s naglaskom na klasična zagorska jela i običaje.

STJEPAN ŠIKIĆ (60)

Stjepan Šikić je svestrani 60-godišnji umirovljenik iz Donje Stubice koji se trenutačno bavi pečenjem janjaca i odojaka, a po struci je telekomunikacijski tehničar. Stjepan je rodom iz Like, a već 18 godina živi u Zagorju gdje je dobio nadimak – Štef. Preferira domaću zagorsku kuhinju, a najčešće priprema mesna jela. Ističe kako je pravi profesionalac u pečenju mesa te mu je jako važno da njegovi gosti budu zadovoljni i da siti otiđu s njegove večere.

MIRA PANIAN (64)

Mira Panian ima 64 godine i živi u Gornjoj Stubici, a za sebe kaže da je otvorena, vesela druželjubiva osoba. Njezina specijalnost su domaća jela poput gulaša te preferira hrvatsku tradicionalnu kuhinju pa gosti od nje mogu očekivati ukusna i klasična jela njezina kraja.

foto: arhiva
sjever.hr/rtl.hr
26.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.