Now Reading:
Grad Lepoglava: Organizacijama civilnog društva dodijelili 53.000 eura 
Full Article 2 minutes read

Grad Lepoglava: Organizacijama civilnog društva dodijelili 53.000 eura 

Ukupno 53 tisuće eura potpora za 2023. godinu dodijelio je Grad Lepoglava organizacijama civilnog društva čiji su programi i projekti putem javnog natječaja odabrani za financiranje sredstvima iz gradskog proračuna. Ugovori su potpisani za ukupno 33 projekta koji će svojom realizacijom doprinijeti kulturnom, turističkom i društvenom razvoju grada Lepoglave. 

-Udruge svojim radom i aktivnostima pridonose razvoju Lepoglave u čemu ih Grad financijski, kroz javne natječaje, podupire već dugi niz godina. Grad Lepoglava jedan je od rijetkih gradova koji financira i projekte i programe udruga koje nemaju svoje sjedište u Lepoglavi, ali imaju članove s područja našeg grada ili provode svoje programe i projekte na gradskom području – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić koji je prigodom potpisivanja ugovora članovima udruga zahvalio što svojim radom i angažmanom doprinose razvoju Lepoglave

Na financijskoj potpori Gradu Lepoglavi zahvalio je predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, ogranka Ivanec, Ljudvek Cikač koji je istaknuo da je Grad Lepoglava, prema izdvajanju za branitelje i braniteljske udruge u odnosu na visinu vlastitog proračuna, na vodećoj poziciji u Varaždinskoj županiji. 

sjever.hr/lepoglava.hr Foto: lepoglava.hr
20.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.