Now Reading:
Razotkriveni detalji tragedije u Zaprešiću: Nožem usmrtio svoju slijepu suprugu pa pokušao počiniti samoubojstvo
Full Article 2 minutes read

Razotkriveni detalji tragedije u Zaprešiću: Nožem usmrtio svoju slijepu suprugu pa pokušao počiniti samoubojstvo

policija

Nakon istrage pronalaska mrtve žene i teško ozlijeđenog supruga u stanu u Zaprešiću, policija je zaključila da je 29-godišnjak “oštrim predmetom usmrtio 30-godišnju članicu obitelji dok je sebe teško ozlijedio”, piše Indeks.hr.  

Kvalificirajući ovaj slučaj kao ubojstvo i pokušaj samoubojstva, policija provodi kriminalističko istraživanje. Muškarac je najvjerojatnije koristio nož za usmrćivanje supruge prije nego što je pokušao oduzeti sebi život. Ozlijeđeni muškarac je prevezen u Kliničku bolnicu Sveti Duh, gdje je zadržan radi liječenja. 

Prema informacijama iz policije, tijelo 30-godišnje žene prevezeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Indeks.hr navodi kako je policija pronašla mrtvu ženu i ozlijeđenog supruga u stanu u Ulici Matije Gupca u Zaprešiću u ponedjeljak oko 11 sati. Prema medijskim izvješćima, prethodila je bračna svađa koju su susjedi čuli u nedjelju navečer. Roditelji ubijene žene, koji su pokušali stupiti u kontakt s njom, posumnjali su da se nešto loše dogodilo. Ubijena žena bila je slijepa.   

Dnevnik.hr doznaje kako je otac sam pokušao, preko ljestava, doći do prvog kata na kojem se nalazi stan njegove kćeri, ali nije uspio te je tada alarmirana policija.  

Muškarac je hitnom medicinskom intervencijom prevezen u bolnicu Sveti Duh, gdje je prošao hitnu operaciju. Prema riječima Borisa Zdilara, voditelja hitne kirurške službe Kliničke bolnice Sveti Duh, muškarac je prošao operaciju te se trenutno nalazi u jedinici intenzivnog liječenja. Njegovo stanje bilo je kritično zbog gubitka krvi, što je predstavljalo opasnost po život. 

sjever.hr/index.hr/dnevnik.hr
20.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.