Now Reading:
Grad Čakovec dodijelio 107 potpora za projekte i programe
Full Article 2 minutes read

Grad Čakovec dodijelio 107 potpora za projekte i programe

Na temelju provedenog Javnog poziva za financijske potpore projektima i programima namijenjenima zadovoljavanju javnih potreba u društvenim djelatnostima Grada Čakovca za 2023. godinu, gradonačelnica Ljerka Cividini je, na temelju prijedloga nadležnih komisija, donijela odluku od odabiru i visini financijske potpore programima i projektima koji su se prijavili na Javni poziv.

Financijsku potporu tako je dobilo čak 107 programa i projekata. Najveću potpora koju su dobili bila je 4 tisuće eura. Tako je Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata dobila dvije potpore od 4 tisuće eura, za projekt „Poboljšanje kvalitete života braniteljske populacije Grada Čakovca i Međimurske županije” te za projekt „Promicanje vrijednosti Domovinskog rata”

Udruga za Sindrom Down Međimurske županije dobila 4 tisuće eura potpore za projekt „Mogu sve što hoću”. Istu potporu dobio je i Caritas Varaždinske biskupije dnevni boravak djece „Dr. Antun Bogdan” Čakovec za program „Psihosocijalna podrška osobama s invaliditetom i njihovim obiteljima, te Udruga za autizam Pogled, koja je potporu dobila za projekt „Spektar mogućnosti”.

Najmanju potporu od 200 eura dobilo je Društvo „Josip Broz Tito” – ogranak Čakovec“, za projekt „Prisutnost obilježavanju događaja iz prošlosti Međimurja.

Koje sve još udruge i društva su dobile potporu, te u kojem iznosu, možete pogledati OVDJE.

Input your search keywords and press Enter.