Now Reading:
JOSIP IZ PREGRADE NA RUBU OČAJA: Sin je razbio od cure auto a kriva je lisica!!! Tko će nam nadoknaditi štetu???
Full Article 2 minutes read

JOSIP IZ PREGRADE NA RUBU OČAJA: Sin je razbio od cure auto a kriva je lisica!!! Tko će nam nadoknaditi štetu???

U popularnoj emisiji Hrvatskog radija “Konvoj” javio se slušatelj iz Pregrade Josip očajan jer ne zna kome da se obrati nakon što je njegov sin doživio nesreću na autocesti.

-Sin je osobnim autom povozio lisicu i oštetio je auto koji je novi i to osmica, od cure još šta je najbitnije, iz Slovenije. On nije vlasnik. Da li netko zna, da li ima kakva odšteta od autoceste? Razumijem ja magistralni put, znak divljač na cesti, ali na autocesti to je ograđeno – u dahu je ispričao Josip koji je već na rubu očaja. No, utješila ga je voditeljica:

-Postoji postupak, morate ići na stranice Hrvatskih autocesta i sigurna sam da ćete unutra naći, ili se raspitati na naplatama ako znaju sva uputstva. Postoji cijeli protokol kako se to prijavljuje. Jedino nisam sigurna da ćete to uspjeti realizirati ako nikome ništa nije prijavljeno – pojasnila je voditeljica koja je odmah od Josipa dobila odgovor da je stigla policija i napravila zapisnik.

-Bila je i policija i napravljen je zapisnik. Svejedno što šofer nije bio vlasnik, ali sve je uredno, nema alkohola, nema ničega, nema droge – rekao je Josip koji očekuje da se uskoro vrati zapljenjeno vozilo ali i da netko plati odštetu. Što se tiče lisice Josip je kratko kazao:

-Ta lisica je gotova, nema je više.

s.kalajdžija/sjever.hr Foto arhiva 09.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.