Now Reading:
Je li Dalić u pravo što je Livaju udaljio iz reprezentacije? Je li Livaja trebao tako reagirati na ružne povike i psovke????
Full Article 2 minutes read

Je li Dalić u pravo što je Livaju udaljio iz reprezentacije? Je li Livaja trebao tako reagirati na ružne povike i psovke????

Marko Livaja odlazi iz tabora hrvatske reprezentacije! Odluka je to koju je nakon današnjeg treninga na Rujevici, na kojem nije sudjelovao, priopćio izborniku Zlatku Daliću – donosi Jutarnji.hr.

Kako doznaju Sportske novosti, osjeća se Livaja kao veliki teret reprezentaciji nakon incidenta kojeg je proživio s riječkim navijačima na otvorenom treningu u ponedjeljak.

Livaju su s tribine vulgarno vrijeđali pojedini riječki navijači, a zvijezda Hajduka upustila se u verbalni okršaj zbog koje su morali na kraju reagirati i policija i zaštitari koji su bili na tom dijelu zapadne tribine.

Konjino, što se ne trudiš, je*** ti majku Livaja!‘‘, viknuo je netko s tribina nakon čega je Livaja uzvratio: ‘Što hoćeš? Evo, doći ću gore…‘

Među prvima koji su došli smiriti kapetana Bijelih bili su Vedran Ćorluka, Mateo Kovačić i Ivan Perišić koji su došli smiriti strasti. Publika se primirila, pa je dalje ozračje bilo mirno. Livaja se okrenuo i vratio na teren, a Vatreni su nastavili s treningom.https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/reprezentacija/sok-u-taboru-vatrenih-marko-livaja-odlazi-iz-reprezentacije-nakon-velikog-incidenta-15343441

www.sjever.hr/Jutarnji.hr 06.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.