Now Reading:
“Ljeto u Mariji Bistrici 2023.” – Tri mjeseca bogata kulturnim, zabavnim, duhovnim i sportskim sadržajima
Full Article 2 minutes read

“Ljeto u Mariji Bistrici 2023.” – Tri mjeseca bogata kulturnim, zabavnim, duhovnim i sportskim sadržajima

Uskoro započinje manifestacija “Ljeto u Mariji Bistrici” u sklopu koje će tijekom sljedeća tri mjeseca posjetitelji moći uživati u bogatom kulturnom, duhovnom, zabavnom i sportskom programu. Program će trajati sve do 23. rujna.

Ljeto u Mariji Bistrici otvara Dan Mjesnih odbora i natjecanje u pripremi bistričke kotlovine uz Koncertno zabavnu večer KUD-a Lovro Ježek. Manifestacija je isto tako poznata i po dvije biciklijade. Biciklijada “Četiri kapelice” ove godine je na rasporedu 11. lipnja, a biciklijada “Selnica – Gusakovec” na rasporedu je 3. rujna. Neizostavni su i Susreti klapa koji će se održati 10 lipnja.

Ove godine održat će se i Vikend zabave i sporta 17. i 18. lipnja, a posjetitelje očekuju napuhanci, sportske igre, mažoret ples, biciklistička učilica i mnogo dobre zabave. Lipanj završava koncertom Jimmya Stanića 24. lipnja u organizaciji udruge Stav.

Bistrička noć na rasporedu je 8. srpnja uz koncert Nede Ukraden i grupe “Novi Svijet”. Svetkovina MBB 13. srpnja slavi se kao dan Općine i Župe u Mariji Bistrici, a večer prije na rasporedu je Procesija sa svijećama od Marije Bistrice do Vinskog Vrha. Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja 5. kolovoza nastupat će Kvartet Gubec, a 26. kolovoza održat će se nastup klape “Kampanel”. Program završava Trailom za dušu i tijelo Mirko Fulir, 23. rujna.

Detaljan program Ljeta u Mariji Bistrici možete vidjeti na: http://www.tz-marija-bistrica.hr

www.sjever.hr
28.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.