Now Reading:
Vidno pijan načelnik iz PU krapinsko-zagorske bio u društvu sa članom narkobande???
Full Article 1 minutes read

Vidno pijan načelnik iz PU krapinsko-zagorske bio u društvu sa članom narkobande???

Načelnik Policijske uprave krapinsko-zagorske Zvonimir Petrović danas je razriješen dužnosti, izvijestilo je Ministarstvo unutarnjih poslova RH.

Uvažavajući razloge zbog kojih je zatražio razrješenje, Zvonimir Petrović je razriješen s radnog mjesta načelnika Policijske uprave krapinsko – zagorske, priopćili su iz PU krapinsko – zagorske.

Glavni ravnatelj policije Milina će nadležnom disciplinskom sudu MUP-a, protiv njega podnijeti zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka zbog sumnje da je kao policijski službenik počinio težu povredu službene dužnosti u vidu nedoličnog ponašanja izvan službe na štetu ugleda policije.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, razlog Petrovićeve smjene leži u činjenici da se ovih dana poprilično alkoholiziran zatekao u jednom zagrebačkom lokalu u istom društvu u kojemu je bio i Z. P., jedan od osumnjičenih za pripadnost narkobandi Dina Muzaferovića Cezara, a kojega su službenici PN USKOK-a došli uhititi.

Zvonimir Petrović na mjestu načelnika PU krapinsko-zagorske proveo je tek nešto više od dva mjeseca, a imenovan je 23. ožujka ove godine.

Foto: arhiva
sjever.hr/jutarnji.hr
25.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.