Now Reading:
Vidno pijan načelnik iz PU krapinsko-zagorske bio u društvu sa članom narkobande???
Full Article 1 minutes read

Vidno pijan načelnik iz PU krapinsko-zagorske bio u društvu sa članom narkobande???

Načelnik Policijske uprave krapinsko-zagorske Zvonimir Petrović danas je razriješen dužnosti, izvijestilo je Ministarstvo unutarnjih poslova RH.

Uvažavajući razloge zbog kojih je zatražio razrješenje, Zvonimir Petrović je razriješen s radnog mjesta načelnika Policijske uprave krapinsko – zagorske, priopćili su iz PU krapinsko – zagorske.

Glavni ravnatelj policije Milina će nadležnom disciplinskom sudu MUP-a, protiv njega podnijeti zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka zbog sumnje da je kao policijski službenik počinio težu povredu službene dužnosti u vidu nedoličnog ponašanja izvan službe na štetu ugleda policije.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, razlog Petrovićeve smjene leži u činjenici da se ovih dana poprilično alkoholiziran zatekao u jednom zagrebačkom lokalu u istom društvu u kojemu je bio i Z. P., jedan od osumnjičenih za pripadnost narkobandi Dina Muzaferovića Cezara, a kojega su službenici PN USKOK-a došli uhititi.

Zvonimir Petrović na mjestu načelnika PU krapinsko-zagorske proveo je tek nešto više od dva mjeseca, a imenovan je 23. ožujka ove godine.

Foto: arhiva
sjever.hr/jutarnji.hr
25.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.