Now Reading:
Humanitarno druženje u Svetom Petru – prikupljena sredstva za Zakladu Vita koja pomaže oboljeloj djeci
Full Article 1 minutes read

Humanitarno druženje u Svetom Petru – prikupljena sredstva za Zakladu Vita koja pomaže oboljeloj djeci

Udruga umirovljenika i starijih osoba Općine Mali Bukovec, u suradnji s Humanitarnom udrugom „LUN-MLA“ Lunjkovec, organizirala je u sklopu programa proslave Dana općine humanitarno druženje u Društvenom domu Sveti Petar.

U programu je nastupao pjevački zbor Udruge umirovljenika Općine Mali Bukovec, glumačka družina žena udruge „LUN-MLA“, KUD Josip Genc iz Bednje, pjevački zbor Udruge umirovljenika iz Donjeg Vidovca, Udrugu od stiha iz Sračinca te Udruga umirovljenika iz Ludbrega.

Izvođači su svojim pjesmama, autorskim stihovima i dramatizacijom promovirali kajkavski govor svoga kraja. Program je vodila Ladislava Šarec koja je također kazivala svoje kajkavske stihove. Prisutne je pozdravio načelnik Općine Mali Bukovec, Darko Marković, koji je izrazio zadovoljstvo zbog raznolikosti i mnogobrojnosti sadržaja kojima je obilježena 30-ta godišnjica Općine.

Također su bila izložena likovna djela nastala na likovnim kolonijama Humanitarne udruge „LUN-MLA iz Lunjkovca od 2018. do 2022. godine.

Budući da je druženje bilo humanitarnog karaktera, svi prisutni su imali lijepu priliku otvoriti svoje srce za potrebe drugih. Prikupljena sredstva od kupnje likovnih djela, kao i donacije posjetitelja, namjenjuju su za potrebe Zaklade Vita koja pomaže djeci oboljelog od malignih ili drugih teških oboljenja.

sjever.hr/mali-bukovec.hr
25.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.