Now Reading:
JE LI OVO MOGUĆE?! Studenti iz Zagreba i Srbije totalno demolirali hotel: bili su i agresivni
Full Article 2 minutes read

JE LI OVO MOGUĆE?! Studenti iz Zagreba i Srbije totalno demolirali hotel: bili su i agresivni

Na snimkama koje je objavio portal 24sata vidljivo je kako je grupa studenata iz Zagreba i Srbije demolirala hotel u Ohridu, a informaciju je potvrdio i menadžer hotela koji tvrdi kako su zagrebački studenti bili agresivni.

Dodaje i kako razumiju da je riječ o mladim ljudima, no isto tako napominje i kako mora postojati mjera. Kaže da imaju velike grupe studenata koje dolaze na druženja, no nikad dosad nije bilo problema.

-Bili su studenti iz Zagreba i studenti iz Srbije. No zagrebački studenti su bili agresivni. Sve je bilo prošli tjedan. Razumijemo da su to mladi ljudi, ali mora se imati mjera – rekao je za 24sata menadžer hotela te dodao kako nisu zapalili sobu, ali su trgali inventar.

Na snimkama kojima raspolaže portal vidi se porazbijani inventar hotela, razbijeni prozori, flaše piva na krovu, toalet koji izgleda kao da je zapaljen, a studenti su navodno palili baklje u sobama i hodnicima.

-Imali smo osiguranje koje je smirilo situaciju pa policija nije intervenirala. Hotel funkcionira normalno i došle su nam nove grupe studenata. Nadamo se da se ovo više neće ponoviti – dodaju iz hotela.

Video pogledajte ovdje.

Foto: screenshot 24sata
www.sjever.hr / 24sata.hr
16.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.