Now Reading:
Još jedna dominacija bedekovčanskih Zmajeva – na državnom natjecanju osvojili zlato, tri srebra i dvije bronce
Full Article 2 minutes read

Još jedna dominacija bedekovčanskih Zmajeva – na državnom natjecanju osvojili zlato, tri srebra i dvije bronce

Ove subote u Zaboku je održan četvrti ciklus ovogodišnjih državnih kickboxing prvenstava i to u tatami disciplinama pointfighting za djecu do 10 godina, kick lightu za juniore od 15 do 18 godina te light contact za seniore.

Sudjelovalo je ukupno 182 natjecatelja iz 41 kickboxing kluba, a Kickboxing klub “Zmaj” predstavljalo je pet natjecatelja u šest startova. Tako je za Zmajeve u pointfightingu nastupio Luka Sovec, dvije juniorke u kick lightu Elena Ljubek i Iva Bingula te troje njih u light contactu i light contactu za seniore, Elena Ljubek, Ognjen Ledinščak i Daniel Car.

Zmajevi su osvojili jedno zlato i titulu državnog prvaka, a koje je izborio Luka Sovec, i tri srebra i dvije bronce.

– Naši Zmajevi su dali sve od sebe te im svima čestitam na pristupu i požrtvovnosti, a posebno Eleni Ljubek koja je mečeve odradila s visokom temperaturom. Posebna pohvala Luki Sovcu koji je drugu godinu za redom državni prvak u pointfightingu za djecu pri tome i najbolji dječak prvenstva. Jednako tako moram istaknuti Ognjena Ledinščaka koji je s svojih 38 godina starosti u „top formi“ i odradio mečeve na najvišoj razini te pri tome nadmašio aktualnog viceprvaka i prvaka države uz očiglednu „pljačku“ u finalnom meču u zadnjim sekundama borbe – poručio je Arpad Jakša, predsjednik KBK Zmaj Bedekovčina.

www.sjever.hr
16.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.