Now Reading:
U centru Lobora i ove godine Loborska zelena tržnica – načelnica Jembrih: Brinemo o zdravlju, okolišu i održivosti što ovime i dokazujemo!
Full Article 2 minutes read

U centru Lobora i ove godine Loborska zelena tržnica – načelnica Jembrih: Brinemo o zdravlju, okolišu i održivosti što ovime i dokazujemo!

Na zadovoljstvo mještana, i ove godine u centar Lobora vraća se Loborska zelena tržnica. Omiljeno je to mjesto svih koji žele kupiti presadnice i domaće proizvode, a inicijativu je prije tri godine pokrenula Općina Lobor.

Kako je pojasnila načelnica Ljubica Jembrih, dokaz je ovo da su zdravlje, briga o okolišu i održivosti prioriteti Općine Lobor.

-Znamo koliko je u današnje vrijeme, kada se suočavamo sa sve većim brojem neispravnih proizvoda na policama naših trgovina, važna zdrava i domaća hrana. Upravo je to i cilj ove naše Loborske zelene tržnice – omogućiti našim mještanima, ali i svim posjetiteljima koje će možda upravo Zelena tržnica i privući k nama u Lobor, zdravo, domaće i zeleno. Ovo je ujedno i odlična prilika za promociju lokalnih OPG-ova i poljoprivrednika koji cijelu godinu mukotrpno rade i stvaraju svoje proizvode pa ih na ovaj način Općina nastoji poduprijeti – rekla je načelnica Jembrih.

Loborska zelena tržnica bit će otvorena svaki petak tijekom svibnja i lipnja od 8 do 12 sati na parkiralištu u centru Lobora, a mještani i svi posjetitelji moći će kupiti presadnice povrća i cvijeća te razne domaće proizvode.

Budući da će ovo parkiralište zauzeti štandovi prodavača, iz Općine mole mještane da za vrijeme trajanja Zelene tržnice koriste druga parkirališta. Također, napominju i da je radno vrijeme tržnice u slučaju lošeg vremena podložno promjenama o čemu će mještane na vrijeme obavijestiti.

www.sjever.hr
12.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.