Now Reading:
DRAMA U CENTRU ZAGREBA Na 79-godišnjakinju naletio tramvaj, a kada je vozačica izašla pomoći joj brutalno ju je pretukao muškarac!
Full Article 2 minutes read

DRAMA U CENTRU ZAGREBA Na 79-godišnjakinju naletio tramvaj, a kada je vozačica izašla pomoći joj brutalno ju je pretukao muškarac!

Vozačica tramvaja naletjela je jučer u Zagrebu na pješakinju koja je prelazila ulicu na crveno svjetlo. Kad joj je izašla pružiti pomoć, fizički ju je napao muškarca.

– Jučer oko 12.20 sati na Medveščaku u Draškovićevoj ulici je 59-godišnjakinja upravljala tramvajem te je dolaskom do raskrižja s Đorđićevom ulicom, na pješačkom prijelazu naletjela na 79-godišnju pješakinju koja je prelazila ulicu na crveno svjetlo. Odmah potom je 59-godišnja vozačica izašla iz tramvaja kako bi pružila pomoć 79-godišnjakinji da bi je tada fizički napao 49-godišnjak – javili su policije.

– Liječnička pomoć je ozlijeđenoj pješakinji pružena u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Ozlijeđenoj 59-godišnjakinji je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Osumnjičeni 49-godišnjak priveden je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje – zaključili su.

Danas su se o svemu oglasili i iz ZET-a.

– U fizičkom napadu, nakon što ju je srušio na tlo, napadač ju je nastavio udarati. Jedan stariji građanin je pokušao zaustaviti napadača, no isti je i njemu zaprijetio. Vozačica je pritom uspjela pobjeći u vozačku kabinu gdje je obavijestila Centar za nadzor prometa koji je na teren uputio hitnu pomoć, a policija je privela napadača – ističu iz zagrebačkog javnog prijevoznika, a prenosi Večernji list.

– Istovremeno, najoštrije osuđujemo fizički napad u kojem je vozačica tramvaja teže ozlijeđena, jer između ostalog, napadač joj je slomio ruku te očekujemo kako će uslijediti oštra kazna za ovakvo ponašanje, odnosno nanošenje teških ozljeda našoj vozačici – stoji u nastavku priopćenja.

Foto: Ilustracija

www.sjever.hr/www.večernji.hr
11.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.