Now Reading:
VIDEO Žena usred dana uhvaćena kako krade cvijeće s grobova – općina moli za pomoć!
Full Article 1 minutes read

VIDEO Žena usred dana uhvaćena kako krade cvijeće s grobova – općina moli za pomoć!

U svojoj objavi na Facebooku Općina Podturen moli za pomoć. Naime, na svom su službenom profilu objavili snimku žene kako krade cvijeće s groblja. I što je najgore to nije prvi takav slučaj.

Potkraj listopada prošle godine međimurska općina Podturen objavila je javno video snimku s nadzorne kamere na groblju na kojoj se vidi krađa cvijeća, moleći građane za pomoć.

Bio je mrak i bilo je teško identificirati počinitelja. Općina je sada ponovno zatražila pomoć i objavila novu snimku, ovaj put snimljenu po danu. Na njoj se vidi žena s velikom vrećicom u rukama kako obilazi groblje, ogledava se provjeravajući ima li očevidaca, a onda s nadgrobne ploče krade cvijeće. Nije znala da sve snima kamera.

– Poštovani mještani molimo vas opet za pomoć u pronalasku počinitelja na groblju u Sivici. Nevjerojatno da se opet nakon prošlog slučaja ponovno dogodila krađa cvijeća na groblju! Ako netko prepoznaje počinitelja molimo informacije u inbox ili na broj 040/847-260! – objavila je Općina na svojoj FB stranici.

FOTO: FB Općina Podturen

www.sjever.hr
10.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.