Now Reading:
VIDEO Žena usred dana uhvaćena kako krade cvijeće s grobova – općina moli za pomoć!
Full Article 1 minutes read

VIDEO Žena usred dana uhvaćena kako krade cvijeće s grobova – općina moli za pomoć!

U svojoj objavi na Facebooku Općina Podturen moli za pomoć. Naime, na svom su službenom profilu objavili snimku žene kako krade cvijeće s groblja. I što je najgore to nije prvi takav slučaj.

Potkraj listopada prošle godine međimurska općina Podturen objavila je javno video snimku s nadzorne kamere na groblju na kojoj se vidi krađa cvijeća, moleći građane za pomoć.

Bio je mrak i bilo je teško identificirati počinitelja. Općina je sada ponovno zatražila pomoć i objavila novu snimku, ovaj put snimljenu po danu. Na njoj se vidi žena s velikom vrećicom u rukama kako obilazi groblje, ogledava se provjeravajući ima li očevidaca, a onda s nadgrobne ploče krade cvijeće. Nije znala da sve snima kamera.

– Poštovani mještani molimo vas opet za pomoć u pronalasku počinitelja na groblju u Sivici. Nevjerojatno da se opet nakon prošlog slučaja ponovno dogodila krađa cvijeća na groblju! Ako netko prepoznaje počinitelja molimo informacije u inbox ili na broj 040/847-260! – objavila je Općina na svojoj FB stranici.

FOTO: FB Općina Podturen

www.sjever.hr
10.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.