Now Reading:
Neslavni rekorder vikenda u Svetom Križu uhvaćen kako vozi s 2,47 promila
Full Article 1 minutes read

Neslavni rekorder vikenda u Svetom Križu uhvaćen kako vozi s 2,47 promila

Na području koje sigurnosno pokriva Policijska uprava krapinsko – zagorska tijekom proteklog vikenda utvrđeno je ukupno 85 prometnih prekršaja od čega 21 prekršaj ne korištenja sigurnosnog pojasa u vozilu, 17 prekršaja nepropisne brzine kretanja vozila, 15 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i 32 ostala prekršaja u prometu.

Najveća očitana koncentracija alkohola u organizmu utvrđena u subotu, 29. travnja oko 20 sati, u Svetom Križu, kod 38-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je osobnim automobilom upravljao s 2,47 promila alkohola u organizmu. Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega je podnesen optužni prijedlog s predloženom novčanom kaznom od 1.320 eura te zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom “B” kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Najveća utvrđena nepropisna brzina kretanja vozila utvrđena je u petak, 28. travnja u Galovcu Začretskom od 118 km/h na djelu ceste gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 80 km/h. Vlasniku vozila slijedi zahtjev za dostavu podataka o vozaču.

www.sjever.hr
02.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.