Now Reading:
TREĆI PORAZ ZAREDOM: Varaždin nastavio crni niz, bez pobjede je već više od mjesec dana
Full Article 2 minutes read

TREĆI PORAZ ZAREDOM: Varaždin nastavio crni niz, bez pobjede je već više od mjesec dana

U sklopu 32. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, nogometaši Varaždina ugostili su Osijek koji je na njihovom terenu slavio s 3:1 ostavivši Varaždince na šest bodova zaostatka.

Varaždin je ovim porazom nastavio crni niz. Naime, već više od mjesec dana nije upisao nijednu pobjedu, a ovo je izabranicima Marija Kovačevića treći poraz zaredom.

Domaćina je prvo u 4. minuti šokirao Ramón Mierez, da bi potom u 40. minuti novi pogodak zabio Domagoj Bukvić koji je Osijek odveo na predah s dvama pogocima prednosti.

U 65. minuti ponovno zabija Mierez, a iako je Varaždin imao nekoliko dobrih šansi, lopta je u mrežu gostiju ušla tek u 77. minuti kada je Fran Brodić nakon sjajne akcije Michelea Šege smanjio vodstvo Osijeka.

Utakmica je na kraju završila rezultatom 1:3, a ovom pobjedom Osijek ima velikih šest bodova prednosti nad trenutno sedmoplasiranim Varaždinom.

Do kraja prvenstva još su četiri kola, a sljedeći protivnik Varaždinaca je Šibenik kod kojeg gostuju u petak s početkom u 18 sati. Inače, NK Varaždin je sedmi s 39 bodova, bodom manje od šestog Slaven Belupa i tek dva boda više od osme Lokomotive, dok je Šibenik deseti s 27 bodova koliko ima i pretposljednja Gorica.

Foto: arhiva
tk / www.sjever.hr
30.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.