Now Reading:
DOBRO JE ZNATI: Evo kako će trgovine i šoping centri raditi na Prvi maj
Full Article 2 minutes read

DOBRO JE ZNATI: Evo kako će trgovine i šoping centri raditi na Prvi maj

Na Međunarodni praznik rada, 1. svibnja neke trgovine neće raditi, pojedine će raditi skraćeno, a neke pak prema redovnom radnom vremenu. Šoping centri će uglavnom raditi prema uobičajenom radnom vremenu, a detaljan popis pogledajte u nastavku.

Kaufland

Kaufland će u ponedjeljak raditi prema nedjeljnom radnom vremenu koje možete provjeriti ovdje.

Lidl

Sve Lidlove trgovine će u ponedjeljak raditi do 14 sati.

Konzum

Konzum će 1. svibnja raditi prema posebnom radnom vremenu, ovisno o prodavaonici, a možete ga provjeriti ovdje.

Spar i Interspar

Većina Spar trgovina će raditi skraćeno, do 14 sati, a Interspar većinom prema uobičajenom radnom vremenu. Radna vremena trgovina možete provjeriti ovdje.

Plodine

Na Praznik rada supermarketi Plodina radit će prema nedjeljnom radnom vremenu. Radna vremena provjerite ovdje.

Studenac

Studenac trgovine 1. svibnja rade prema redovnom radnom vremenu.

Tommy

Tommy trgovine će na Praznik rada raditi prema prilagođenom radnom vremenu, a radno vrijeme obližnje trgovine možete provjeriti ovdje.

KTC

KTC je jedini hrvatski lanac trgovina koji ne radi nedjeljom, blagdanima ni praznicima, pa će sve prodavaonice biti zatvorene i za Praznik rada.

Müller

Neke Müller radit će prema redovnom radnom vremenu, neke će raditi skraćeno do 14, 15 ili 17 sati, a neke neće raditi. Radno vrijeme možete provjeriti ovdje.

dm

Većina dm-ovih trgovina neće raditi na Praznik rada, dok će one u sklopu šoping-centara raditi prema redovnom radnom vremenu. Radna vremena možete provjeriti ovdje.

Bipa

Trgovine Bipe će na Praznik rada raditi prema prilagođenom radnom vremenu koje možete provjeriti ovdje.

Što se tiče šoping centara, Westgate će na Praznik rada biti otvoren, jednako kao i Arena Zagreb, izuzev javnog bilježnika, FINA-e, Hrvatske pošte i PBZ-a koji neće raditi. Avenue Mall Zagreb radi od 10 do 21 sat, izuzev FINA-e, Hrvatske pošte i OTP banke.

City Center one radit će prema redovnom radnom vremenu, a Hrvatska pošta i Fina će biti zatvorene. Radno vrijeme TC-a King Cross Jankomir na Praznik rada bit će od 9 do 20 sati, a Interspar će raditi od 8 do 21 sat.

Centar Kaptol će na Praznik rada raditi od 9 do 15 sati, a Supernova Zagreb prema redovnom radnom vremenu, od 9 do 21 sat, dok je varaždinska Supernova na Praznik rada zatvorena.

Lumini Varaždin će na Praznik rada također raditi uobičajeno, od 9 do 21 sat, a radno vrijeme pojedinih trgovina, kafića i CineStara provjerite ovdje.

www.sjever.hr
30.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.