Now Reading:
KLANJEČKI DANI OPET SU VANI i donose za svakoga ponešto – Očekuje vas pregršt kulturnih, sportskih i zabavnih događanja
Full Article 2 minutes read

KLANJEČKI DANI OPET SU VANI i donose za svakoga ponešto – Očekuje vas pregršt kulturnih, sportskih i zabavnih događanja

Povodom obilježavanja Dana grada Klanjca i blagdana njegovog zaštitnika, sv. Florijana pripremljeno je pregršt kulturnih, sportskih i zabavnih događanja koja će trajati sve do subote, 13. svibnja.

Program događanja koji je započeo u četvrtak 6. međunarodnim programom Bratimljenja gradova EU nastavljen je u subotu 1. terenskim natjecanjem operativnih vatrogasaca “Lučelnica 2023.”, prezentacijom Građanska energija te radionicom izrade video uradaka o ravnopravnosti i prihvaćanju različitosti u Osnovnoj školi Antuna Mihanovića. U nedjelju 30. travnja uz svetu misu slijedi obilježavanje blagdana sv. Florijana.

Na Praznik rada u 11 sati u kapeli sv. Josipa Radnika održat će se misa i proštenje u Lučelnici, a od 12 sati na igralištu Novi Dvori posjetitelje očekuje prvomajski grah i druženje.

Već sljedećeg dana s početkom u 15.30 sati na streljani SK Predionica održat će se Memorijalni turnir “Albin Šoban Binča”. U četvrtak, 4. svibnja pak slijedi središnji dio događanja pa će se tako u Velikoj dvorani Grada Klanjca održati svečana sjednica Gradskog vijeća.

U petak, 5. svibnja program započinje u 18 sati otvorenjem turnira u pikadu, a nastavlja se u 19 sati u studiju Galerije Antuna Augustinčića i to otvorenjem izložbe “Spomenik traje!”. I subota, 6. svibnja je prepuna događanja pa osim Tradicionalnog međunarodnog šahovskog turnira od 15 sati kreće dobro poznata manifestacija klanječkog kraja, “Dobro je, klanječko je”.

Sadržajan program završava u subotu, 13. svibnja VIII. terenskim natjecanjem operativnih vatrogasaca “Klanjec 2023.”.

Cijeli program možete pogledati u nastavku:

www.sjever.hr
01.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.