Now Reading:
KLANJEČKI DANI OPET SU VANI i donose za svakoga ponešto – Očekuje vas pregršt kulturnih, sportskih i zabavnih događanja
Full Article 2 minutes read

KLANJEČKI DANI OPET SU VANI i donose za svakoga ponešto – Očekuje vas pregršt kulturnih, sportskih i zabavnih događanja

Povodom obilježavanja Dana grada Klanjca i blagdana njegovog zaštitnika, sv. Florijana pripremljeno je pregršt kulturnih, sportskih i zabavnih događanja koja će trajati sve do subote, 13. svibnja.

Program događanja koji je započeo u četvrtak 6. međunarodnim programom Bratimljenja gradova EU nastavljen je u subotu 1. terenskim natjecanjem operativnih vatrogasaca “Lučelnica 2023.”, prezentacijom Građanska energija te radionicom izrade video uradaka o ravnopravnosti i prihvaćanju različitosti u Osnovnoj školi Antuna Mihanovića. U nedjelju 30. travnja uz svetu misu slijedi obilježavanje blagdana sv. Florijana.

Na Praznik rada u 11 sati u kapeli sv. Josipa Radnika održat će se misa i proštenje u Lučelnici, a od 12 sati na igralištu Novi Dvori posjetitelje očekuje prvomajski grah i druženje.

Već sljedećeg dana s početkom u 15.30 sati na streljani SK Predionica održat će se Memorijalni turnir “Albin Šoban Binča”. U četvrtak, 4. svibnja pak slijedi središnji dio događanja pa će se tako u Velikoj dvorani Grada Klanjca održati svečana sjednica Gradskog vijeća.

U petak, 5. svibnja program započinje u 18 sati otvorenjem turnira u pikadu, a nastavlja se u 19 sati u studiju Galerije Antuna Augustinčića i to otvorenjem izložbe “Spomenik traje!”. I subota, 6. svibnja je prepuna događanja pa osim Tradicionalnog međunarodnog šahovskog turnira od 15 sati kreće dobro poznata manifestacija klanječkog kraja, “Dobro je, klanječko je”.

Sadržajan program završava u subotu, 13. svibnja VIII. terenskim natjecanjem operativnih vatrogasaca “Klanjec 2023.”.

Cijeli program možete pogledati u nastavku:

www.sjever.hr
01.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.