Now Reading:
Roditeljima 54 novorođenih malih Zlatarščana uručeni novčani pokloni – Auguštan-Pentek: Ovo je najljepši trenutak obilježavanja Dana našeg Grada!
Full Article 2 minutes read

Roditeljima 54 novorođenih malih Zlatarščana uručeni novčani pokloni – Auguštan-Pentek: Ovo je najljepši trenutak obilježavanja Dana našeg Grada!

Grad Zlatar slavi svoj dan, ali i velikih 30 godina postojanja Grada. Tim povodom, nakon jučerašnje svete mise, delegacija Grada predvođena gradonačelnicom Jasenkom Auguštan – Pentek položila je vijenac i zapalila svijeće za sve stradale hrvatske branitelje kod središnjeg križa na zlatarskom groblju te na grobu prvog gradonačelnika Zlatara, Stjepana Škofa.

Isto tako, održano je i tradicionalno darivanje roditelja djece rođene u prošloj godini, njih ukupno 54.

Tom je prilikom gradonačelnica poručila kako je najljepši dio obilježavanja Dana Grada upravo trenutak kada roditeljima najmlađih sugrađana i sugrađanki može uručiti novčani poklon. Također je poručila kako je sretna i ponosna na sve što je napravljeno u proteklom periodu.

– Bila je to godina u kojoj smo pokrenuli puno projekata i nastavili mijenjati vizuru našeg Zlatara. Zlatar je svakim danom bolje i ljepše mjesto za život, grad s kojim se možemo ponositi. Međutim, svi ovi projekti, uređenja i novi sadržaji ne bi ništa značili da nema vas, dragi moji sugrađani. Vi ste ti zbog kojih se sve ovo radi i oni koji na kraju svemu ovome daju smisao – poručila je Auguštan – Pentek svojim mještanima čestitavši im Dan Grada.

www.sjever4.hr
28.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.