Now Reading:
Roditeljima 54 novorođenih malih Zlatarščana uručeni novčani pokloni – Auguštan-Pentek: Ovo je najljepši trenutak obilježavanja Dana našeg Grada!
Full Article 2 minutes read

Roditeljima 54 novorođenih malih Zlatarščana uručeni novčani pokloni – Auguštan-Pentek: Ovo je najljepši trenutak obilježavanja Dana našeg Grada!

Grad Zlatar slavi svoj dan, ali i velikih 30 godina postojanja Grada. Tim povodom, nakon jučerašnje svete mise, delegacija Grada predvođena gradonačelnicom Jasenkom Auguštan – Pentek položila je vijenac i zapalila svijeće za sve stradale hrvatske branitelje kod središnjeg križa na zlatarskom groblju te na grobu prvog gradonačelnika Zlatara, Stjepana Škofa.

Isto tako, održano je i tradicionalno darivanje roditelja djece rođene u prošloj godini, njih ukupno 54.

Tom je prilikom gradonačelnica poručila kako je najljepši dio obilježavanja Dana Grada upravo trenutak kada roditeljima najmlađih sugrađana i sugrađanki može uručiti novčani poklon. Također je poručila kako je sretna i ponosna na sve što je napravljeno u proteklom periodu.

– Bila je to godina u kojoj smo pokrenuli puno projekata i nastavili mijenjati vizuru našeg Zlatara. Zlatar je svakim danom bolje i ljepše mjesto za život, grad s kojim se možemo ponositi. Međutim, svi ovi projekti, uređenja i novi sadržaji ne bi ništa značili da nema vas, dragi moji sugrađani. Vi ste ti zbog kojih se sve ovo radi i oni koji na kraju svemu ovome daju smisao – poručila je Auguštan – Pentek svojim mještanima čestitavši im Dan Grada.

www.sjever4.hr
28.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.