Now Reading:
Uručena priznanja nauspješnijim đurđevačkim sportašima
Full Article 50 second read

Uručena priznanja nauspješnijim đurđevačkim sportašima

Jučer je, u Domu kulture u Đurđevcu održana svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša, sportskih ekipa, sportskog djelatnika Grada Đurđevca za 2022. godinu, kojoj su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić.

Na početku svečanosti okupljene je pozdravio predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca Ivan Juričić, a zatim su se prigodnim riječima obratili gradonačelnik Hrvoje Janči te zamjenik Ljubić, koji je čestitao svim sportašima na uspjesima i promociji naše županije.

U kategoriji sportašica s invaliditetom, najuspješnija je bila Nadica Mesar, dok je u kategoriji sportaša s invaliditetom najuspješniji bio Dražen Vugrinec. Najuspješnija ženska sportska ekipa je Rukometni klub Đurđevac – ekipa U-12, a najuspješnija muška sportska ekipa Nogometni klub „Graničar” Đurđevac – juniori U-19. Najuspješnijom sportašicom proglašena je Valentina Županić, a najuspješnijim sportašem Davor Kožar. Priznanje za sportskog djelatnika dodijeljeno je Željku Vedrišu.

foto: kckzz
www.sjever.hr
26.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.