Now Reading:
Uručena priznanja nauspješnijim đurđevačkim sportašima
Full Article 50 second read

Uručena priznanja nauspješnijim đurđevačkim sportašima

Jučer je, u Domu kulture u Đurđevcu održana svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša, sportskih ekipa, sportskog djelatnika Grada Đurđevca za 2022. godinu, kojoj su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić.

Na početku svečanosti okupljene je pozdravio predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca Ivan Juričić, a zatim su se prigodnim riječima obratili gradonačelnik Hrvoje Janči te zamjenik Ljubić, koji je čestitao svim sportašima na uspjesima i promociji naše županije.

U kategoriji sportašica s invaliditetom, najuspješnija je bila Nadica Mesar, dok je u kategoriji sportaša s invaliditetom najuspješniji bio Dražen Vugrinec. Najuspješnija ženska sportska ekipa je Rukometni klub Đurđevac – ekipa U-12, a najuspješnija muška sportska ekipa Nogometni klub „Graničar” Đurđevac – juniori U-19. Najuspješnijom sportašicom proglašena je Valentina Županić, a najuspješnijim sportašem Davor Kožar. Priznanje za sportskog djelatnika dodijeljeno je Željku Vedrišu.

foto: kckzz
www.sjever.hr
26.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.