Now Reading:
Napunite baterije uz tradicionalna druženja u Novom Marofu povodom Međunarodnog praznika rada!
Full Article 2 minutes read

Napunite baterije uz tradicionalna druženja u Novom Marofu povodom Međunarodnog praznika rada!

Već je uobičajeno da se 1. maj – Međunarodni praznik rada slavi u prirodi. Tako je i ovo prilika da se za produženi vikend odlučite za lokacije u novomarofskom okruženju.

Grad Novi Marof, u suradnji s Planinarskim društvom Grebengrad, već tradicionalno organizira podjelu graha na Grebengradu. Odlična je to prilika za one koji još nisu, ali i za one koji već jesu, posjetiti Grebengrad i uživati u prirodnom i kulturnom bogatstvu koje ovo područje nudi.

-Povodom Međunarodnog praznika rada imate odličnu priliku posjetiti jednu od najprepoznatljivijih kulturno-povijesnih lokacija u ovom dijelu Hrvatske, podružiti se u predivnom okruženju koje Grebengrad nudi, a isto tako i uživati u grahu koje će za vas tradicionalno pripremiti Planinarsko društvo Grebengrad – poručio je gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.

Na putu prema gore svakako je za preporučiti posjet Etno parku Grebenprekrasan park s tradicijskim kućicama u kojem možete vidjeti kako se nekad živjelo i radilo, malo predahnuti i krenuti put Grebengrada gdje će vas oko 11 sati čekati grah.

Osim tradicionalne proslave na Grebengradu, Grad Novi Marof organizira i druženje povodom Prvog maja uz Udrugu dragovoljaca i veterana domovinskog rata na lokaciji Šejan. Osim tradicionalne podjele graha, okupljene će zabavljati i živa glazba, a početak je predviđen u 11 sati.

Stoga, odaberite neku od lokacija na području Novog Marofa, odmorite i napunite baterije u prirodi te uživajte u produženom vikendu!

sjever.hr
25.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.