Now Reading:
Napunite baterije uz tradicionalna druženja u Novom Marofu povodom Međunarodnog praznika rada!
Full Article 2 minutes read

Napunite baterije uz tradicionalna druženja u Novom Marofu povodom Međunarodnog praznika rada!

Već je uobičajeno da se 1. maj – Međunarodni praznik rada slavi u prirodi. Tako je i ovo prilika da se za produženi vikend odlučite za lokacije u novomarofskom okruženju.

Grad Novi Marof, u suradnji s Planinarskim društvom Grebengrad, već tradicionalno organizira podjelu graha na Grebengradu. Odlična je to prilika za one koji još nisu, ali i za one koji već jesu, posjetiti Grebengrad i uživati u prirodnom i kulturnom bogatstvu koje ovo područje nudi.

-Povodom Međunarodnog praznika rada imate odličnu priliku posjetiti jednu od najprepoznatljivijih kulturno-povijesnih lokacija u ovom dijelu Hrvatske, podružiti se u predivnom okruženju koje Grebengrad nudi, a isto tako i uživati u grahu koje će za vas tradicionalno pripremiti Planinarsko društvo Grebengrad – poručio je gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.

Na putu prema gore svakako je za preporučiti posjet Etno parku Grebenprekrasan park s tradicijskim kućicama u kojem možete vidjeti kako se nekad živjelo i radilo, malo predahnuti i krenuti put Grebengrada gdje će vas oko 11 sati čekati grah.

Osim tradicionalne proslave na Grebengradu, Grad Novi Marof organizira i druženje povodom Prvog maja uz Udrugu dragovoljaca i veterana domovinskog rata na lokaciji Šejan. Osim tradicionalne podjele graha, okupljene će zabavljati i živa glazba, a početak je predviđen u 11 sati.

Stoga, odaberite neku od lokacija na području Novog Marofa, odmorite i napunite baterije u prirodi te uživajte u produženom vikendu!

sjever.hr
25.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.