Now Reading:
Prometne nesreće i teže krađe proteklog vikenda u Međimurju!
Full Article 2 minutes read

Prometne nesreće i teže krađe proteklog vikenda u Međimurju!

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske dogodilo se ukupno pet prometnih nesreća te su evidentirane dvije teške krađe, priopćila je PU međimurska.

Od pet prometnih nesreća, jedna je s ozlijeđenim osobama (jedna lakše ozlijeđena osoba) i četiri prometne nesreće s nastalom materijalnom štetom (od čega se u jednoj prometnoj nesreći čekaju kvalifikacije ozljeda).

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su nepropisna i neprilagođena brzina, vožnja na nepropisnoj udaljenosti te nepropisno okretanje, skretanje i vožnja unatrag.

Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom dana vikenda utvrđena je kod dva vozača, a najveća koncentracija utvrđena je kod 45-godišnjeg vozača osobnog automobila s područja grada Čakovca u koncentraciji od 1,58 g/kg alkohola, u prometnoj nesreći s nastalom materijalnom štetom, a u kojoj se čekaju kvalifikacije ozljeda, koja se dogodila u nedjelju, oko 12 sati u Savskoj Vesi.

U razdoblju od 15. do 21. travnja 2023. godine u Gornjem Zebancu, nepoznati počinitelj je iz nezaključane garaže, vlasništvo 71-godišnjaka, ukrao motornu kopačicu te se materijalna šteta procjenjuje na nekoliko stotina eura.

S petka na subotu u Belici, nepoznati počinitelj je nasilno otvorio vrata spremišta te ukrao bicikl. Materijalna šteta prema izjavi 42-godišnje vlasnice iznosi nekoliko stotina eura.

Foto: ilustracija
sjever.hr
24.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.