Now Reading:
Organizatori o tučnjavi na reliju: Naši volonteri su riskirali živote kako bi to spriječili
Full Article 2 minutes read

Organizatori o tučnjavi na reliju: Naši volonteri su riskirali živote kako bi to spriječili

Nakon nevjerojatne snimke koja se pojavila na društvenim mrežama, a na kojoj se vidi kako su se gledatelji WRC Croatia Rallyja potukli na samoj stazi, oglasili su se organizatori utrke.

VIDEO Jesu li svjesni što se moglo dogoditi? Gledatelji relija mlatili se na cesti i jedva pobjegli pred jurećim autom

U službenmom priopćenju ističu da najoštrije osuđuju ponašanje neodgovornih pojedinaca prikazano u videu, prenosi Večernji list.

-Ove scene u niti jednom svom dijelu ne prikazuju istinsku navijačku zajednicu koja strastveno prati automobilistički sport i automobilistička natjecanja. Svojim neodgovornim ponašanjem akteri ovih scena nisu u opasnost doveli samo svoje živote, već i službene osobe, volontere natjecanja te natjecateljske posade”, poručili su organizatori, a prenosi Večernji list.

-Kao što je vidljivo na snimci, službeno osoblje i naši volonteri učinili su sve, riskirajući svoje živote, kako bi ovaj događaj spriječili te osigurali cestu. U dogovoru s nadležnim službama podnijet ćemo službenu prijavu i tražiti da se akteri pronađu i najoštrije sankcioniraju. Ovakvim scenama i osobama ovakvog ponašanja jednostavno nije i ne smije biti mjesto na našim niti bilo kojim sportskim događajima niti uz natjecateljske trase, istaknuli su organizatori WRC Croatia Rallyja.

screenshot/youtube
sjever.hr/vecernji.hr
23.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.