Now Reading:
Uskočite na hop on-hop off bus i razgledajte ljepote donjeg Međimurja! Uz besplatnu vožnju, diljem županije vas i danas očekuje sadržajan program
Full Article 2 minutes read

Uskočite na hop on-hop off bus i razgledajte ljepote donjeg Međimurja! Uz besplatnu vožnju, diljem županije vas i danas očekuje sadržajan program

Međimurska županija slavi svoje dane i za sve svoje građane i posjetitelje pripremila je bogat program. A brojnih sadržaja neće nedostajati ni ove subote.

Osim što u 10.30 sati s Autobusnog kolodvora Čakovec put donjeg Međimurja kreće besplatan hop on-hop off bus zahvaljujući čemu će svi zainteresirani moći uživati u bezbrižnoj vožnji i razgledavanju ljepota ovog kraja, veselo će biti i podno zidina Starog grada u Čakovcu.

Naime, s početkom u 10.30 sati održat će se sportske igraonice Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije te Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan. Od 11 sati, također u Perivoju Zrinskih, na rasporedu su prirodoslovne radionice za djecu nazvane “Divlji susjedi” i “Zrinski i ptice”.

Sadržajno će biti i u Prelogu gdje će građani s početkom u 10.45 sati uživati u atraktivnom mimohodu Zrinske garde Čakovec kojim će započeti svečanost obilježavanja 20. obljetnice prvog nastupa postrojbe.

U 16 sati u Črečanu bit će otkrivena bista Josipa Vrhovskog u spomen na 40. obljetnicu smrti skladatelja, dok će u večernjim satima, točnije u 19 sati, Pjevački zbor „Josip Vrhovski“ Nedelišće u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije u Macincu održati koncert kojim će proslaviti 25. obljetnicu svojeg osnutka.

Spomenimo i da će se na Trgu Republike u Čakovcu od 10 do 12 sati prodavati ulaznice za humanitarni koncert Međimurske zaklade solidarnosti „Katruža” koji će se održati 28. travnja u Centru za kulturu Čakovec.

www.sjever.hr
22.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.