Now Reading:
Uskočite na hop on-hop off bus i razgledajte ljepote donjeg Međimurja! Uz besplatnu vožnju, diljem županije vas i danas očekuje sadržajan program
Full Article 2 minutes read

Uskočite na hop on-hop off bus i razgledajte ljepote donjeg Međimurja! Uz besplatnu vožnju, diljem županije vas i danas očekuje sadržajan program

Međimurska županija slavi svoje dane i za sve svoje građane i posjetitelje pripremila je bogat program. A brojnih sadržaja neće nedostajati ni ove subote.

Osim što u 10.30 sati s Autobusnog kolodvora Čakovec put donjeg Međimurja kreće besplatan hop on-hop off bus zahvaljujući čemu će svi zainteresirani moći uživati u bezbrižnoj vožnji i razgledavanju ljepota ovog kraja, veselo će biti i podno zidina Starog grada u Čakovcu.

Naime, s početkom u 10.30 sati održat će se sportske igraonice Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije te Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan. Od 11 sati, također u Perivoju Zrinskih, na rasporedu su prirodoslovne radionice za djecu nazvane “Divlji susjedi” i “Zrinski i ptice”.

Sadržajno će biti i u Prelogu gdje će građani s početkom u 10.45 sati uživati u atraktivnom mimohodu Zrinske garde Čakovec kojim će započeti svečanost obilježavanja 20. obljetnice prvog nastupa postrojbe.

U 16 sati u Črečanu bit će otkrivena bista Josipa Vrhovskog u spomen na 40. obljetnicu smrti skladatelja, dok će u večernjim satima, točnije u 19 sati, Pjevački zbor „Josip Vrhovski“ Nedelišće u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije u Macincu održati koncert kojim će proslaviti 25. obljetnicu svojeg osnutka.

Spomenimo i da će se na Trgu Republike u Čakovcu od 10 do 12 sati prodavati ulaznice za humanitarni koncert Međimurske zaklade solidarnosti „Katruža” koji će se održati 28. travnja u Centru za kulturu Čakovec.

www.sjever.hr
22.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.