Now Reading:
I Međimurje se predstavilo na Weekend Food Festivalu u Rovinju – mladi cheff Amos Novak odlično izveo masterchef radionicu
Full Article 50 second read

I Međimurje se predstavilo na Weekend Food Festivalu u Rovinju – mladi cheff Amos Novak odlično izveo masterchef radionicu

Na drugom izdanju Weekend Food Festivala održanom proteklog vikenda u Rovinju, uz svjetske kulinarske zvijezde i vrhunske vinare predstavili su se i međimurski vinari okupljeni u Društvu Hortus Croatiae predvođeni vinskim kućama Jakopić, Horvat i Podrum Štrigova. Robert Horvat, Filip Jakopić i Karlo Kramar predstavili su paletu međimurskih Pušipela.

Mladi cheff Amos Novak iz restorana Terbotz odlično je izveo masterchef radionicu pripremivši Međimurski biodinamički tajer, a podrška mu je bila Dijana Posavec koja je govorila o biodinamičkoj poljoprivredi i djelovanju Centara dr. Rudolfa Stieinera.

Zapaženu rolu imao je i direktor TZ Međimurske županije Rudi Grula koji je na panelu o brendiranju destinacije govorio o iskustvima Međimurja u razvoju svoje enogastro ponude i iskustvima provedbe certificiranja za prvu Green Destianations turističku održivu regiju u Hrvatskoj.

Međimursku ekipu obišao je i župan Matija Posavec.

izvor i foto: fb-Visit međimurje
sjecer.hr
18.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.