Now Reading:
Bedekovčanski “Zmajevi” nastavili nizati uspjehe – Na Županijskom prvenstvu okitili se sa osam zlata, pet srebra i dvije bronce
Full Article 2 minutes read

Bedekovčanski “Zmajevi” nastavili nizati uspjehe – Na Županijskom prvenstvu okitili se sa osam zlata, pet srebra i dvije bronce

Ove je subote u Zaboku održano Županijsko kickboxing prvenstvo u pointfightingu za sve dobne skupine i light contactu za starije kadete, juniore i seniore. Natjecanje je okupilo 40 sudionika iz četiri kickboxing kluba, a njih 10 predstavljalo je Kickboxing klub “Zmaj” Bedekovčina.

“Zmajevi” su sudjelovali u 17 startova: deset u pointfightingu: Luka Sovec, Jurica Prančić, Karlo Baša, Nicol Papeš, Karla Ptičar, Marija-Antoaneta Hranić, Elena Ljubek, Adam Brebrek, Valentin Pozaić i Ognjen Ledinščak te sedam u light contactu: Nicol Papeš, Karla Ptičar, Marija-Antoaneta Hranić, Adam Brebrek, Valentin Pozaić i Ognjen Ledinščak.

Uspješnim nastupom osvojili su osam zlata, šest u pointfightingu i dva u light contactu te pet srebra i dvije bronce. Zlato u pointfightingu su osvojili Luka Sovec, Karlo Baša, Nicol Papeš, Marija-Antoaneta Hranić, Elena Ljubek i Ognjen Ledinščak. Zlatni u light contactu su Marija-Antoaneta Hranić i Ognjen Ledinščak.

– Nažalost radi ograničenog broja natjecatelja naši “Zmajevi” su jednim djelom bili primorani boriti se međusobno, a u nekim kategorijama predstavnici drugih zagorskih klubova nisu bili spremni boriti se s našim “Zmajevima”, no, one borbe koje smo imali s natjecateljima drugih klubova smo sve pobijedili. Ujedno je za pohvalu što su se naši borci u međusobnim okršajima borili kao da se radi o osvajanju svjetske titule – ističe predsjednik KBK Zmaj Bedekovčina, Arpad Jakša.

www.sjever.hr
17.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.