Now Reading:
NAJAVA: Konferencija „Žene i poduzetništvo u Koprivničko-križevačkoj županiji”
Full Article 3 minutes read

NAJAVA: Konferencija „Žene i poduzetništvo u Koprivničko-križevačkoj županiji”

Paneli, inspirativne priče žena iz javnog života, motivacijski trening, druženje, razmjena iskustava…

Nakon uspješno održane Konferencije u Varaždinskoj županiji, u sklopu obilježavanja Dana Koprivničko-križevačke županije u prostorima HGK ŽK Koprivnica održati će se Konferencija na istu temu, „Žene i poduzetništvo” koju organiziraju Koprivničko-križevačka županija, Klub poslovnih žena Alfa, HGK ŽK Koprivnica, HOK OK Koprivničko-križevačke županije i tvrtka LALS MEDIA d.o.o.

Iako su žene sve više spremne preuzimati inicijativu u poduzetništvu, i dalje neke ključne stvari moraju mijenjati kako bi svoje želje mogle i realizirati. Potrebno je svakodnevno jačanje svijesti o ženama u poduzetništvu, koja je logistika nužna, a jedna je briga o obitelji, djeci i svim obavezama s kojima se susrećemo, kako bi bile bolje prihvaćene i u društvu i u obitelji. Od žena se očekuje da budu dobre mame, da savršeno rade svoj posao, da su lijepo sređene i dobro raspoložene, a to je teško.

Iako mnoge institucije nude program financiranja žena poduzetnica, oni bi trebali biti fleksibilniji, a mnoge žene niti ne znaju za njih i nemaju vremena raspitivati se za njih zbog svakodnevnog prilagođavanja svog poslovanja i obiteljskih obveza. Ciljeve možemo postići ukoliko svi zajedno (i privatni i javni sektor) udružimo snage i pojačanim aktivnostima potaknemo pozitivne promjene u društvu, a to su promjena percepcije vezano uz tradicionalnu uloge žene, a samim time slijedit će i institucionalna podrška za promjene koje su nužne.

Kakva su nam iskustva vezano za novonastale okolnosti saznat ćemo na samoj Konferenciji od naših poduzetnica, obrtnica, managerica. Tu smo da se zajedno ohrabrimo, da postanemo svjesne da nismo same, da slobodno ulazimo u svijet poduzetništva, jer danas ništa nije sigurno i sve je rizik, kako u životu, tako i u poslovnom svijetu, a što su nam pokazali i pandemija prošlih godina i potresi koji su se dogodili.

I zato, pozivamo vas na sudjelovanje na Konferenciji “Žene i poduzetništvo u Koprivničko-križevačkoj županiji” koja će se održati u prostorijama HGK ŽK Koprivnica, 18. travnja 2023. godine s početkom u 12,00 sati. U sklopu Konferencije, osim panela, izlaganja, razmjena iskustava i međusobnog upoznavanja, našim poduzetnicama organiziran je i motivacijski trening.

Sudjelovanje na Konferenciji je besplatno, a program će trajati od 12,00 do 16,00 sati. Prijaviti se možete na prijavnom obrascu koji se nalazi na portalu Sjever.hr klikom na reklamu Konferencije ili pošaljite mail na marijana@sjever.hr

TEME KONFERENCIJE:

PANEL – SAVJETOVANJE „Financiranje žena poduzetnica – bespovratna sredstva, poticaji, sufinanciranje kamata – razvoj start-up okruženja“

ŽENE U JAVNOM ŽIVOTU: Kako sam uspjela i balansiranje između poslovnog i privatnog života

MOTIVACIJSKI TRENING: Ljiljana Drenški Cvrtila, univ.spec. ekonomije, prof. psihologije, specijalist za razvoj ljudi i organizacija, certificirani life, business i executiv coach.

msopek/sjever.hr 14.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.