Now Reading:
Hoće li šesto izdanje Polumaratona Zrinskih oboriti prošlogodišnji rekord? Prijavite se i vi i budite dijelom jedne od najprepoznatljivijih utrka u Međimurju
Full Article 2 minutes read

Hoće li šesto izdanje Polumaratona Zrinskih oboriti prošlogodišnji rekord? Prijavite se i vi i budite dijelom jedne od najprepoznatljivijih utrka u Međimurju

Bliži se ovogodišnji Polumaraton Zrinskih čije je šesto izdanje na redu u nedjelju, 23. travnja s početkom u 9 sati. Riječ je o već tradicionalnoj utrci koja dodiruje krajnje točke Grada Čakovca i prolazi svim važnijim gradskim ulicama, a uz polumaraton i ove će se godine održati utrka građana na 5 kilometara.

Polumaratonska utrka boduje se i sastavni je dio Hrvatske cestovne lige te Sjeverozapadnog Kupa, a u sklopu utrke građana održat će se i utrka vatrogasaca. Posebno proglašenje održat će se i u konkurenciji tvrtki koje mogu prijaviti svoje ekipe s po tri člana u obje konkurencije i obje duljine staze.

Organizator ove već prepoznatljive utrke na kojoj je prošle godine sudjelovalo preko 760 trkača je Atletski klub „Međimurje”, a ona se održava pod pokroviteljstvom Grada Čakovca i Međimurske županije.

Za najbolje su osigurani pehari, prigodne nagrade, novčane nagrade, plakete i finišerska medalja svima koji istrče utrku.

Budući da je do utrke preostalo nešto manje od dva tjedna te da je već sada prijavljeno gotovo 600 trkača, čini se da bi 6. izdanje čakovečkog polumaratona moglo odobriti lanjski broj sudionika. Usporedbe radi, na utrci je 2019. godine sudjelovao 721 trkač.

www.sjever.hr
11.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.