Now Reading:
Čakovečka špica vrvjet će posjetiteljima – uz omiljeni sajam „Z vrta na vaš stol”, sprema se i posebna poslastica za mališane!
Full Article 1 minutes read

Čakovečka špica vrvjet će posjetiteljima – uz omiljeni sajam „Z vrta na vaš stol”, sprema se i posebna poslastica za mališane!

Ove subote bit će živo u centru Čakovca. Naime, na redu su omiljeni sajam domaćih proizvoda „Z vrta na vaš stol” što je idealna prilika da uoči Uskrsa kupite sastojke koji vam možda još nedostaju, a prava se poslastica sprema i za one najmlađe – potraga za pisanicama.

Sajam će se održati u centru Čakovca od 9 do 13 sati gdje će vrijedni izlagači prezentirati svoje proizvode u koje je utkano puno rada i ljubavi. Sirevi, ljekovito bilje, vina, rakije, bučino ulje, prerađevine od voća i povrća, čokolada, čili umaci samo su dio ponude domaćih proizvoda.

Turistička zajednica grada Čakovca u subotu s početkom u 10 sati u Perivoju Zrinski za mališane priprema potragu za uskrsnim jajima. Nakon kratkog razgibavanja na ulazu u Perivoj, svi u isto vrijeme i s iste lokacije kreću u potragu, a mališani koji pronađu zlatna jaja i donesu ih u Turistički ured bit će nagrađeni poklon paketima.

Uzmite svoju košaricu i dođite u Perivoj Zrinski jer osim što će se svi sudionici odlično zabaviti, bit će nagrađeni i diplomom uskrsnog zeca.

www.sjever.hr / visitcakovec.hr
05.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.