Now Reading:
Bedekovčanski “Zmajevi” najbolji klub Memorijalnog kupa “Josip Jović” – osvojili devet zlata, četiri srebra i tri bronce
Full Article 1 minutes read

Bedekovčanski “Zmajevi” najbolji klub Memorijalnog kupa “Josip Jović” – osvojili devet zlata, četiri srebra i tri bronce

Ove subote su Plitvice odnosno Športsko-rekreacijski centar na Mukinjama, bile domaćin Memorijalnog kickboxing kupa “Josip Jović” u pointfightingu, light contactu i kick lightu za sve dobne skupine, a na kojem su sudjelovali i članovi Kickboxing kluba “Zmaj” iz Bedekovčine.

“Zmajeve” je predstavljalo 10 natjecatelja u 17 startova, njih troje u pointfightingu: Luka Sovec, Nicol Papeš i Iva Bingula, šestero u light contactu: Marija-Antoaneta Hranić, Iva Bingula, Adam Brebrek, Noa Počekal, Daniel Car i Ognjen Ledinščak te osmero u kick lightu: Marija-Antoaneta Hranić, Iva Bingula, Elena Ljubek, Adam Brebrek, Noa Počekal, Daniel Car i Ognjen Ledinščak.

Klub je tako u 17 startova izborio 13 finala i osvojio devet zlata, četiri srebra i tri bronce te je po sveukupnoj uspješnosti u konkurenciji 31 kluba zauzeo prvo mjesto kupa.

– Osvojili smo zlato u pointfightingu, tri zlata u light contactu i pet zlata u kick lightu. Evo, svoje prvo tromjesečje smo nakon šest odrađenih natjecanja odradili na vrlo dobar način. Još se uhodavamo i trebat će nam još cijela ova godina da se posložimo na optimalan način – poručio je predsjednik KBK “Zmaj” Arpad Jakša.

www.sjever.hr
04.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.