Now Reading:
Dodijeljene diplome učenicima plivačima Osnovne škole Šemovec! Vitković: Općina će i dalje pratiti i pomagati ovakve aktivnosti
Full Article 2 minutes read

Dodijeljene diplome učenicima plivačima Osnovne škole Šemovec! Vitković: Općina će i dalje pratiti i pomagati ovakve aktivnosti

Učenici 3. i 4. razreda Osnovne škole Šemovec završili su s ovogodišnjom školom plivanja – i to vrlo uspješno!

I ove godine, u organizaciji Općine Trnovec Bartolovečki i OŠ Šemovec, učenici su na Gradskim bazenima Varaždin imali priliku pohađati školu plivanja prilikom čega su dodijeljene i diplome malim plivačima.

Djecu su na njihovom zadnjem satu plivanja, a kasnije i na dodjeli diploma, pozdravile Verica Vitković, načelnica Općine Trnovcec Bartolovečki te ravnateljica OŠ Šemovec, Marina Hižak.

-Draga djeco, sretna sam što ste ovako uspješno i s velikom radošću pohađali, a onda i savladali plivanje, jer koliko čujem od vaših trenera i učiteljica, svi ste bili stvarno dobri i veseli. Drago mi je da ste svi naučili plivati, ali uz to se i puno družili i zabavljali. Općina Trnovec Bartolovečki i dalje će, s velikim zadovoljstvom, pratiti i pomagati ovakve aktivnosti, pogotovo aktivnosti koji se tiču naših najmlađih – poručila je tom prigodom Vitković te zatim zahvalila ravnateljici, roditeljima i trenerima na angažmanu.

Djecu je pohvalila i pozdravila i ravnateljica Hižak istaknuvši kako je škola plivanja za djecu jedan prekrasan oblik aktivnosti i druženja.

-Hvala općini Trnovec Bartolovečki i načelnici koji su nam omogućili ovu školu plivanja, djeca su stvarno presretna. Ove godine su iz naše škole, školu plivanja pohađali učenici 3. i 4. razreda, ukupno 28 djece, a svi su bili veoma uspješni u svladavanju programa, za što su sada dobili i diplome – rekla je ravnateljica.

sjever.hr
01.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.