Now Reading:
Ove subote u Oroslavju besplatan Aikido trening samoobrane za žene
Full Article 2 minutes read

Ove subote u Oroslavju besplatan Aikido trening samoobrane za žene

Aikido klub „PUT“ iz Oroslavja povodom Međunarodnog dana žena organizira osnovni tečaj – trening samoobrane za žene „NEVIDLJIVA SNAGA“.

Trening će se održati u subotu, 11. ožujka 2023. godine s početkom u 10:00 sati u Društvenom domu Gornje Oroslavje.

U ovim izazovnim i stresnim vremenima žene su često u nedostatku vremena koje bi imale samo za sebe, a na ovoj će edukaciji na jednostavan i brz način saznati kako dodatno ojačati svoje tijelo, duh i um, te kako maksimalno koristiti snagu za koju mnogi nisu ni svjesni da imaju.

Na tečaju samoobrane za žene vježbat će se fleksibilnost, staloženost, koncentracija, komunikacija i motivacija, uz vježbe disanja, KI vježbe, vježbe istezanja, koordinacije te vježbe eliminiranja stresa i sukoba u svakodnevnom životu.

Zainteresirane polaznice moći će saznati kako iskoristiti energiju protivnika u svoju korist, kako ostati u ravnoteži te kako kontrolirati eventualni napad općenito.

Moći će se naučiti i kako uz ki aikido djelovati pozitivno i inspirativno u okolini u kojoj se često nalazimo, te kako aikido može praktičnom primjenom tehnika promovirati mirno rješavanje sukoba u svakodnevnim situacijama.

Za trening je potrebna samo udobna odjeća za vježbanje i papuče (japanke) za hodanje od garderobe do dvorane, a na tatamiju/strunjačama vježbamo bosonogi.

Trening će voditi Jozo Matišić, dipl. kineziolog i aikido majstor 4. Dan, uz članice Aikido kluba „PUT“.
Ulaz je besplatan.

foto: ilustracija (pixabay)
sjever.hr
10.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.