Now Reading:
Recite glasno „NE” nasilju – odazovite se tematskoj tribini „I na Dan žena zajedno protiv nasilja u obitelji” Povjerenstva za ravnopravnost spolova KKŽ
Full Article 40 second read

Recite glasno „NE” nasilju – odazovite se tematskoj tribini „I na Dan žena zajedno protiv nasilja u obitelji” Povjerenstva za ravnopravnost spolova KKŽ

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije organizira tematsku tribinu „I na Dan žena zajedno protiv nasilja u obitelji“.

Tribina će se održati u utorak 07. ožujka u 16 sati u dvorani INA-e u Đurđevcu, Basaričekova 36.

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova u suradnji s Policijskom upravom koprivničko-križevačkom organizira interaktivnu tematsku tribinu povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena s ciljem prevencije i ukazivanja na problematiku nasilja uz savjete i informacije vezane uz prijavu i rješavanje slučajeva nasilja.

Predavačica će biti Maja Gregurović, policijska službenica za planiranje i nadzor te za prevenciju u Uredu načelnika, kao i stručnjaci iz raznih područja.

Sudjelujte u obilježavanju Dana žena i dajte svoj doprinos u borbi protiv nasilja u obitelji, a posebno protiv nasilja prema ženama.

Foto: pixabay

sjever.hr/kckzz.hr
04.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.