Now Reading:
Predstavom “Dame biraju” započeo 14. Tjedan smijeha Kerekesh Teatra
Full Article 1 minutes read

Predstavom “Dame biraju” započeo 14. Tjedan smijeha Kerekesh Teatra

Pred mnogobrojnom publikom, na Velikoj sceni Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu, započeo je 14. po redu Tjedan smijeha u organizaciji Kerekesh Teatra.

Izvedbom predstave “Dame biraju” bosanskohercegovačkog ALT Teatra, u petak je u Hrvatskom narodnom kazalištu počeo 14. Tjedan smijeha. U 14. izdanju Tjedna smijeha Varaždinke i Varaždince diljem gradova i općina Varaždinske županije očekuje preko 60 predstava u 10 dana.

Gostujućih kazališta u ovogodišnjem Tjednu smijeha ima iz svih krajeva Hrvatske, a i šire. Pa će tako, uz ALT Teatar i ,naravno, Kerekesh Teatar, nastupati i kazališta Scene Gorica, Male scene, Kazališta Moruzgva, Fiji Grupa, Adam scene, Teatar Exit, B Glad produkcije.

I ove godine organiziran je natjecateljski dio festivala. “Najjači smehek” nagrada je koju donosi publika svojim reakcijama i smijehom nekoj od gostujućih predstava.

Također je tu i 7. Međunarodna izložba karikatura “Smijeh bez granica“, a na završnoj večeri festivala, najbolji radovi će biti nagrađeni.

U organizaciji Kerekesh Teatra priprema se i nova predstava “U zdrav mozak”, a njezinu premijeru građani će moći vidjeti na 9. Varaždinskim kazališnim večerima početkom lipnja.

sjever.hr
04.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.