Now Reading:
Jedno govore, drugo rade? Ovi oporbenjaci nisu ni došli na glasanje za Plenkovićevu smjenu – nekoliko ih je i sa sjevera Hrvatske
Full Article 50 second read

Jedno govore, drugo rade? Ovi oporbenjaci nisu ni došli na glasanje za Plenkovićevu smjenu – nekoliko ih je i sa sjevera Hrvatske

Na glasanje o povjerenju premijeru Andreju Plenkoviću u petak se u Saboru nije pojavilo čak 17 zastupnika iz redova oporbe koja je inicirala opoziv – donosi Index.

Tako prema podacima na glasanju nije bilo petero zastupnika iz Kluba Socijaldemokrata Davora Bernardića, Erika Fabijanića, Katice Glamuzine, Rajka Ostojića i Sanje Udović te dvojice IDS-ovaca Emila Dausa i Marina Lerotića.

Na glasanju nisu bili ni SDP-ov Siniša Hajdaš Dončić, Mostovac Ante Kujundžić, HSS-ovac Željko Lenart i Reformistica Natalija Martinčević. Nije bilo ni Marijane Puljak iz Centra, Željka Sačića iz Hrvatskih suverenista i zastupnika Fokusa Darija Zurovca.

U sabornicu nisu došli ni nezavisni Vinko Grčić i Stjepan Kovač, kao ni Miroslav Škoro iz Kluba Za pravednu Hrvatsku.

Kako tvrde pojedini oporbenjaci, njihovi kolege koji nisu došli na glasanje, a nemaju za to opravdani razlog glasali su nedolaskom te će svoj izostanak morati objasniti unutar svojih klubova.

www.sjever.hr / index.hr
03.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.