Now Reading:
Jurnjava ponovno stiže na sjever Hrvatske. Karte su puštene u prodaju!
Full Article 2 minutes read

Jurnjava ponovno stiže na sjever Hrvatske. Karte su puštene u prodaju!

Od danas su u prodaju puštene dnevne ulaznice i kompleti ulaznica za ovogodišnji WRC Croatia Rally koji će se od 20. do 23. travnja održati u pet hrvatskih županija, priopćili su u četvrtak organizatori.

Ukupna dužina trasa na ovogodišnjem izdanju WRC Croatia Rallyja je 1650 kilometara. Između ostalih vozit će se i po cestama u Varaždinskoj, Zagrebačkoj, Krapinsko-zagorskoj te na području Grada Zagreba.

U ponudi je “Early Bird” paket po cijeni od 55 eura koji uključuje i mogućnost nabave limitirane verzije službene majice WRC Croatia Rallyja koju je dizajnirao umjetnik Jan Hrnjak.

Uz taj paket u prodaji su pojedinačne ulaznice za svaki dan po cijeni od 10 eura te komplet za sva četiri dana po cijeni od 30 eura.

I ove će godine servisno parkiralište, ceremonijalni start i ciljna rampa biti u Zagrebu, a veći dio brzinskih ispita odvijat će se u Karlovačkoj županiji. Područje odvijanja rallyja doseže do Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije na sjeveru, preko Zagrebačke, do Primorsko-goranske županije na zapadu.

www.sjever.hr 23.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.