Now Reading:
Jurnjava ponovno stiže na sjever Hrvatske. Karte su puštene u prodaju!
Full Article 2 minutes read

Jurnjava ponovno stiže na sjever Hrvatske. Karte su puštene u prodaju!

Od danas su u prodaju puštene dnevne ulaznice i kompleti ulaznica za ovogodišnji WRC Croatia Rally koji će se od 20. do 23. travnja održati u pet hrvatskih županija, priopćili su u četvrtak organizatori.

Ukupna dužina trasa na ovogodišnjem izdanju WRC Croatia Rallyja je 1650 kilometara. Između ostalih vozit će se i po cestama u Varaždinskoj, Zagrebačkoj, Krapinsko-zagorskoj te na području Grada Zagreba.

U ponudi je “Early Bird” paket po cijeni od 55 eura koji uključuje i mogućnost nabave limitirane verzije službene majice WRC Croatia Rallyja koju je dizajnirao umjetnik Jan Hrnjak.

Uz taj paket u prodaji su pojedinačne ulaznice za svaki dan po cijeni od 10 eura te komplet za sva četiri dana po cijeni od 30 eura.

I ove će godine servisno parkiralište, ceremonijalni start i ciljna rampa biti u Zagrebu, a veći dio brzinskih ispita odvijat će se u Karlovačkoj županiji. Područje odvijanja rallyja doseže do Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije na sjeveru, preko Zagrebačke, do Primorsko-goranske županije na zapadu.

www.sjever.hr 23.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.