Now Reading:
Proglašeni rukometni laureati Koprivničko – križevačke županije – evo tko su najbolji pojedinci, ekipe i trener
Full Article 2 minutes read

Proglašeni rukometni laureati Koprivničko – križevačke županije – evo tko su najbolji pojedinci, ekipe i trener

U organizaciji Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije danas je u koprivničkom hotelu Podravina održano svečano proglašenje najuspješnijih rukometaša, rukometašica, rukometnih ekipa, trenera i zaslužnih rukometnih djelatnika u 2022. godini.

Proglašenju je u ime Grada Koprivnice prisustvovala zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž koja je tom prilikom istaknula kako je Grad uvijek bio i bit će podrška svima da ih vodi kroz svijet sporta u bilo kojem obliku.

– U ime svih 4300 registriranih sportašica i sportaša u gradu Koprivnici, koji rade u 73 kluba, čestitam vam na zasluženo osvojenih priznanjima te vam želim mnogo zdravlja i sportske sreće u nastavku karijere – poručila je nagrađenima i ostalim prisutnim rukometašicama i rukometašima zamjenica gradonačelnika Ostriž.

Okupljenima se u ime Koprivničko – križevačke županije obratio zamjenik koprivničko – križevačkog župana Ratimir Ljubić, dok je uvodnu riječ u svečano proglašenje održao predsjednik županijskog rukometnog saveza Zlatko Blažeković.

Najuspješnijom rukometašicom u 2022. godini proglašena je Antonia Tucaković iz Rukometnog kluba Podravaka Vegeta, dok je za najuspješnijeg rukometaša proglašen Marin Šutalo iz Rukometnog kluba KTC Križevci.

Najuspješnija perspektivna rukometašica je Nika Galinec, članica RK Podravka, a najuspješniji perspektivni rukometaš Fran Premec iz RK Koprivnica.

RK Podravka Vegeta najuspješnija je ženska rukometna ekipa, a RK KTC Križevci muška.

Najuspješnija perspektiva ženska rukometna ekipa je RK Podravka Lino, a muška RK Koprivnica U-15.

Najuspješnijim rukometnim trenerom proglašen je Dalibor Sokač iz RK KTC Križevci, najuspješniji sudački par su Klara Petričević i Ana Sikavica, dok je priznanje za uspješan rad i rezultate u kategoriji U-15 dobio Mišo Zrakić iz RK Koprivnica.

Posebno priznanje za zaslužnog rukometnog djelatnika dobio je Dieter Benotić.

www.sjever.hr / www.koprivnica.hr
18.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.